آی پی امداد
abtahi

مشکل مدار فلزیاب

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
72
50
درود دوستان ،مدار فلزیابی ظاهرا دست ساز برای تعمیر امده، مشکل دستگاه این است که زمانی که لوپ به دستگاه متصل میشه دستگاه ریست میشه و ال سی دی خاموش میشه و زمانی لوپ رو جدا میکنم دستگاه به حالت عادی برمیگرده ولتاژ 5 و 12 در مدار وجود داره و خروجی لوپ 12 ولت است وقطعا همگی تست شدن وسالم بودند لطفا راهنمایی کنید ممنون

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
72
50
درود دوستان ،مدار فلزیابی ظاهرا دست ساز برای تعمیر امده، مشکل دستگاه این است که زمانی که لوپ به دستگاه متصل میشه دستگاه ریست میشه و ال سی دی خاموش میشه و زمانی لوپ رو جدا میکنم دستگاه به حالت عادی برمیگرده ولتاژ 5 و 12 در مدار وجود داره و خروجی لوپ 12 ولت است وقطعا همگی تست شدن وسالم بودند لطفا راهنمایی کنید ممنون

پیوست‌ها

• 462.2 کیلوبایت بازدیدها: 43
  • 664 کیلوبایت بازدیدها: 44
  • 236.9 کیلوبایت بازدیدها: 45

parsadadashi

کاربر
2022-03-15
24
11
درود
دستسازکه مطمئنادستسازه
اماشمامشخصات مفیدتری ازش ندادی مثلااسمش چیه یاقدرتش چقدربوده واصلاارزش تعمیرداره؟
لااقل عکسی ازقسمت جلوی پنل وایسی هایی که درش استفاده شده بگیرشایدبه این فلزیاب برخورده باشیم وتجربه ای برای راهنمایی داشته باشیم.

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
72
50
دوستان چیزی که روی ال سی هست دستگاه chance 1.2.1

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
72
50
درود
دستسازکه مطمئنادستسازه
اماشمامشخصات مفیدتری ازش ندادی مثلااسمش چیه یاقدرتش چقدربوده واصلاارزش تعمیرداره؟
لااقل عکسی ازقسمت جلوی پنل وایسی هایی که درش استفاده شده بگیرشایدبه این فلزیاب برخورده باشیم وتجربه ای برای راهنمایی داشته باشیم.
درود، عکس های بیشتری ارسال میکنم، از قدرتش اطلاعی ندارم، ایسی میکرو atmega8 هست ایسی اپ امپne5534

masuodd55

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2012-01-16
469
1,176
درود؛ همانطور که دوستان گفتند دستگاه چنس است و طراح اون روسی است؛ در بخش خروجی مدار که به لوپ وصل میشه دو ترانزیستور ماسفت هست این دو همراه با دیودهای که به ترانزیستور وصل هستند بررسی و تعویض کنید؛ دو ترانزیستور کوچک هم وجود داره که راه‌اندازی این ماسفت ها رو برعهده داره؛ که اگر خراب باشند ترانزیستور های ماسفت رو مدام در حالت روشن قرار میده و با اتصال لوپ ولتاژ رو بسیار کم میکنه و دستگاه خاموش میشه؛ همیشه سلامت قطعات با تست مشخص نمیشه ؛ و گاهی قطعات زیر بار و فشار خرابی یا نشتی پیدا میکنند؛ مطمئن شوید سیم‌پیچ لوپ اتصالی نکرده باشند؛ سیم رابط لوپ به دستگاه سالم و از داخل اتصالی نکرده باشد

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
72
50
تصاویر

پیوست‌ها

بالا