آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل ماشین لباسشویی زینکو (Sienco SI 60)

farzad_shsh

کاربر
2011-01-12
8
1
سلام
ماشین لباسشویی زینکو قدیمی دارم . مشکل پیدا کرده به این صورت که بعضی اوقات آب کشی میکنه و از خروجی بطور کامل و همزمان خارج میشه . یعنی اگر 1 ساعت هم آبگیری کنه و خاموش نکنی تمام آب از یک طرف وارد میشه و از خرجی خارج میشه . یا اینکه زمان تخلیه پمپ روشن میشه ولی انگار دریچه ای برای تخلیه آب باز نمیشه و همینجوری پمپ صدا میده فقط که یکبار اول این مشکل متوجه نشده بودم و پمپ سوخت .

انگار تایم بندی ها خراب شده . ممنون میشم راهنمایی کنید

چون قدیمی هست چندجا پرسیدم جوابی نگرفتم

شیراز هستم

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
دوست من یک عکس از لباسشویی بگذار
1.شلنگ خروجی را در ارتفاع بالا ببند و امتحان کن لطفا نتیجه را اطلاع دهید.

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
451
کردستان
دوست گرامی لباسشوی شماتایمرمکانیکی هستش یادیجیتال لطفا تتوضیح بیشتری ازسیستم لباسشوی بزارین دریچه منظورتون ازچیه ایالباسشووی شما ازوناست که درب ازبالا بازمیشه

farzad_shsh

کاربر
2011-01-12
8
1
دوست من یک عکس از لباسشویی بگذار
1.شلنگ خروجی را در ارتفاع بالا ببند و امتحان کن لطفا نتیجه را اطلاع دهید.

این مدل هست :
[
بالا هست دوست عزیز . به اندازه ارتفاع خود ماشین

دوست گرامی لباسشوی شماتایمرمکانیکی هستش یادیجیتال لطفا تتوضیح بیشتری ازسیستم لباسشوی بزارین دریچه منظورتون ازچیه ایالباسشووی شما ازوناست که درب ازبالا بازمیشه

مکانیکی هست به نظرم . چون باز کردم قاب روی ماشین رو . مثل تایمر های قدیمی هست و انگار چرخ دنده داره داخلش و قر قر میکنه و احتمالاً رله هایی قطع و وصل میشه

منظور از دریچه این هست انگار یک چیزی کاهی اوقات نمیذاره آب خارج بشه از ماشین و پمپ خالی کار میکنه و گاهی اوقات هم انگار بند نمیاد از وروردی آب میاد و از خروجی خارج میشه

این حالت همیشه نیست . گاهی اوقات درست هست و گاهی اوقات خراب . بعضی وقت ها با چندبار خاموش روشن کردن حل میشه گاهی اوقات درست نمیشه

آخرین ویرایش:

farzad_shsh

کاربر
2011-01-12
8
1
بیشتر از 10 تا سایت آپلود کردم خطا میده سایت برای عکس :

1. Post denied. New posts are limited by number of URLs it may contain and checked if it doesn't contain forbidden words.

این لینک با فاصله :
http ://uupload.ir/files/8s91_index.jpg

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
تا یک عکس کامل و با کیفیت نگذارید نمی توانم کمکتون کنم در بیشتر این موردها اگر تایمر مکانیکی باشد که باز هم بستگی به نوع تایمر که کتابی باشد یا بصورت قابی به صورت مثال تایمرهای آزمایشی همیشه پلاتین های فوق حالت خود را از دست می دهند و در مواردی که تایم حرکت می کند پلاتین مربوط یا بعضی مواقع درگیره یا در کل قطع است که باید زیر نظر تعمیرکار مجرب تشخیص عیب شود موفق باشید

farzad_shsh

کاربر
2011-01-12
8
1
دوست عزیز عکس که قرار دادم

این هم مدل تایمر :
EC4372.01

توی این سایت میتونید ببینید :
yourspares.co.uk/parts/ys81643/timer-eaton-ec437201-516007900.aspx

farzad_shsh

کاربر
2011-01-12
8
1
دوست عزیز عکس که قرار دادم

این هم مدل تایمر :
EC4372.01

توی این سایت میتونید ببینید :
yourspares.co.uk/parts/ys81643/timer-eaton-ec437201-516007900.aspx

farzad_shsh

کاربر
2011-01-12
8
1
سلام
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
مشخصات دقیق تایمر هم بالا قرار دادم

مشکل فکر نکنم از تایمر باشه
ببرسی کردم انگار هوا بگیره همچین حالتی باعث میشه آب نتونه به پمپ برسه
وقتی آخر شیلنگ تخلیه که روی زمین هست برای 4-5 ثانیه میارم 1 متر بالا و بر میگردونم کلاً صدای پمپ عوض میشه و با فشار تخلیه میکنه

پمپ تازه عوض شده و سالم هست . طول لوله هم حدود 5 متر هست

بالا