آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل لباسشویی

ariantk

کاربر vip
کاربر
2007-12-06
93
47
با عرض سلام خدمت اساتید محترم لباسشویی برام اوردن که بردش مشکل داره ترایاک سه پایه که شماره ان zo103و MA ترکیده مقامتی هم که سر راهش بود سوخت و یک قسمت از برد قطع شد حالا میخواستم بدونم از چه قطعه ای یا تریاک مشابه ای استفاده کنم که بجای zo103 استفاده کنم ممنونم راهنمایی کنید

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,560
7,114
IRANTK
با عرض سلام خدمت اساتید محترم لباسشویی برام اوردن که بردش مشکل داره ترایاک سه پایه که شماره ان zo103و MA ترکیده مقامتی هم که سر راهش بود سوخت و یک قسمت از برد قطع شد حالا میخواستم بدونم از چه قطعه ای یا تریاک مشابه ای استفاده کنم که بجای zo103 استفاده کنم ممنونم راهنمایی کنید

توبازار موجوده
z0109 هم میخوره

behi0021

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-01-18
542
884
تهران

تو ماشین لباسشویی ما چند نوع تریاک دارین معمولاً تریاک مربوط به موتور 10امپر و تریاک های شیر برقی پمپ یا در 2امپر هستن تو یسری مدل ها هم از رله استفاده میشه شما از تریاک SM10lz47 میتونید استفاده کنید به امپر و ولتاژ ترياک خودتونم میخوره توبازارم هست

ariantk

کاربر vip
کاربر
2007-12-06
93
47
باعرض سلام وتشکر از راهنمایی های دوستان من این تریاک عوض کردم بعد یک دور شستشو کرد وبعد از اون دیگه کار نکرد دوباره تریاک عوض کردم دروست نشد باید فرمان قفل بده نمیده سویچ در بابرق مستقیم تست کردم دروست بود اهمش هم دروسته سویج دیگه هم چک کردم نشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: behi0021

behi0021

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-01-18
542
884
تهران
باعرض سلام وتشکر از راهنمایی های دوستان من این تریاک عوض کردم بعد یک دور شستشو کرد وبعد از اون دیگه کار نکرد دوباره تریاک عوض کردم دروست نشد باید فرمان قفل بده نمیده سویچ در بابرق مستقیم تست کردم دروست بود اهمش هم دروسته سویج دیگه هم چک کردم نشد

دوست عزیز شما مشکلتو درست بیان نمیکنی یابار میگی مشابه تریاک مبخوام الان میگی یبار کار کرده دیگه کار نمیکنه، 1.اگه کار کرده بس کلید عمل کرده تا مدار کلید سیگنال قفل بود را ارسال نکنه ماشین نیم دورم نمیزنه 2شما مشکلت جای دیگه هست الان چه اروری میده دستگاه

ariantk

کاربر vip
کاربر
2007-12-06
93
47
باعرض سلا وتشکر از جواب شما ولی عرض کردم تریاک گرفتم عوض کردم یک بار کار کرد بعد دوباره از کار افتاد چندین بار که خاموش روشن میکنم لحظه ای فرمان میده سریع قطع میکنه میخواستم بدونم کدوم قطعه احتمال داره کار نکنه

ariantk

کاربر vip
کاربر
2007-12-06
93
47
هرکاری میکنم عکس ارسال کنم نمیشه لطفا راهنمایی کنین که چطور بفرستم عکس برد رو

behi0021

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-01-18
542
884
تهران
باعرض سلا وتشکر از جواب شما ولی عرض کردم تریاک گرفتم عوض کردم یک بار کار کرد بعد دوباره از کار افتاد چندین بار که خاموش روشن میکنم لحظه ای فرمان میده سریع قطع میکنه میخواستم بدونم کدوم قطعه احتمال داره کار نکنه

ایا تغذیه شما درسته اگه در قفل میشه و عمل نمیکنه کار نرکدن شیر برقی ها یا هیدروستات درست عمل نمیکنه ولی احتمتل زیاد مشکل بردی داری خازن و اسلیاتور چیپ اصلیو چک کن ایسی نون 2003را عم چک کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ariantk

ariantk

کاربر vip
کاربر
2007-12-06
93
47
باعرض سلام لباسشویی حایر دارم شیر اب Hاب گرم یکسره اب میگیره جک کردم شیر برقی سالمه اینقدر اب میگیره پر میشه وهدروستات فرمان تخلیه اب میده لباسشویی کارخودش ادامه میده ولی ابگیری قطع نمیشه اگه سیم برق شیر برقی که تکی هست گرم در میارم کار لباسشویی وقفه میفته کارنمیکنه

بالا