آی پی امداد
abtahi

سوال: مشکل رندوم زنگ خوردن آیفون تصویری aldo v726(M)

MGD

کاربر
2009-05-03
9
0
سلام دوستان
یه آیفون aldo v726(M) دارم که گاهی وقت‌ها زنگ می‌خوره و گاهی هم زنگ نمی‌خوره ! ولی وقت‌هایی که زنگ نمی‌خوره دیگه هرچی کلید زنگ رو بزنی کار نمی‌کنه.
سایر طبقات هیچ مشکلی ندارند.
یکبار چند ماه پیش پنل داخل واحد رو باز کردم و قلع مردگی قطعات رو چک کردم و با اسپری خشک برد اصلی رو شستم مشکل کامل حل شد و مدتی کار کرد ولی الان باز هم همین مشکل اتفاق افتاده و با راه حل قبلی هم حل نشد !
ممنون می‌شم اساتیدی که مشکل رو می‌دونند راهنمایی کنند ????

MGD

کاربر
2009-05-03
9
0
این رو هم بگم که وقتی زنگ نمی‌خوره، یکبار خاموش و روشن کنیم درست میشه و زنگ می‌خوره تا زنگ بعدی که باز رندوم بشه یا نه !

reza_m72

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-27
338
1,886
فردیس
سلام دوست گلم کلید پنل را تعویض کن مشکلت حل میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: MGD

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
800
2,615
تهران -شانکهای
سلام دوستان
یه آیفون aldo v726(M) دارم که گاهی وقت‌ها زنگ می‌خوره و گاهی هم زنگ نمی‌خوره ! ولی وقت‌هایی که زنگ نمی‌خوره دیگه هرچی کلید زنگ رو بزنی کار نمی‌کنه.
سایر طبقات هیچ مشکلی ندارند.
یکبار چند ماه پیش پنل داخل واحد رو باز کردم و قلع مردگی قطعات رو چک کردم و با اسپری خشک برد اصلی رو شستم مشکل کامل حل شد و مدتی کار کرد ولی الان باز هم همین مشکل اتفاق افتاده و با راه حل قبلی هم حل نشد !
ممنون می‌شم اساتیدی که مشکل رو می‌دونند راهنمایی کنند ????

با احترام
شما قلع مردگی نداشتید ، زحمات شما فقط قطعات رو سرد و خنک کرده
شما مشکلی در درب بازکن دارید یا خیر ؟

آخرین ویرایش:
  • Like

FercHeliX

کاربر vip
کاربر
2015-11-07
134
70
کلید دم در رو بشور کابل رو هم چک کن نشکسته باشه ... ببین وقتی زنگ میزنی و زنگ نمیخوره کلید وصل میکنه یا نه .. اگه نه که مشکل کابل و کلیده اگه آره هم مشکل از بردتونه ... بعد باید برد رو برسی کنی ببینی کجا کانکشن مشکل داره یا قطعه ای نیمسوز شده . مرحله به مرحله

• Like

حمیداکبرزاده

کاربر vip
vip
کاربر
2015-11-22
130
258
تبریز
با سلام اگر مشکل شما از بابت کلید و کابل حل نشد لطفا تغذیه مدار را چک کنید که خازن ان باد نکرده باشد.و یا لحیم سردی نداشته باشد.

• Like

MGD

کاربر
2009-05-03
9
0
ممنون از وقتی که گذاشتید، خیر دربازکن هیچ مشکلی نداره، فقط مشکلش رندوم زنگ خوردن هست.

بالا