سلام منبع تغذیه به دستم رسیده که قبلا ولتاژ زیر 5 ولت هم میشد براش تنظیم کنی ولی الان اصلا زیر 10 ولت نمیشه براش تنظیم کنی و گاهی یکدفه خود به خود ولتاژش از 10 ولت به 14 ولت تغییر میکنه لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام منبع تغذیه به دستم رسیده که قبلا ولتاژ زیر 5 ولت هم میشد براش تنظیم کنی ولی الان اصلا زیر 10 ولت نمیشه براش تنظیم کنی و گاهی یکدفه خود به خود ولتاژش از 10 ولت به 14 ولت تغییر میکنه لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست گرامی دست به هیچی نزن فقط [hide] ولوم ولتاژ رو تمیز با تعویض نمایید [/hide]
واگر پاسخ نداد میتونید
[hide] ولوم جربان رو تمیز با تعویض نمایید [/hide]
بعدا از یک ساعت کار مشکل برگشت دوباره دفعه قبل ولتاژ فقط رو به بالا میرفت الان فقط رو به پایین میاد با تغییر ولوم ولتاژ ایسی lm2904 گیرم نیومد بجاش میشه lm358 استفاده کرد روی خود بوردش نوشته شده بود ولی روی برد lm2904 بود
بعدا از یک ساعت کار مشکل برگشت دوباره دفعه قبل ولتاژ فقط رو به بالا میرفت الان فقط رو به پایین میاد با تغییر ولوم ولتاژ ایسی lm2904 گیرم نیومد بجاش میشه lm358 استفاده کرد روی خود بوردش نوشته شده بود ولی روی برد lm2904 بود
هر دو اپ امپ میباشند و مشکلی ندارند
زنرهای روی برد رو چک نمایید خیلی مهم هستند
قطعات متصل و مرتبط رو چک نمایید احتمالا ولتاژ اضافه ای که به پایه ولوم میرسد باعث شده که مجدد ایراد برگردد
هر دو اپ امپ میباشند و مشکلی ندارند
زنرهای روی برد رو چک نمایید خیلی مهم هستند
قطعات متصل و مرتبط رو چک نمایید احتمالا ولتاژ اضافه ای که به پایه ولوم میرسد باعث شده که مجدد ایراد برگردد
ظاهرا هر بار ولوم صدوم تنظیم ولتاژ 1K دوبل میسوزه تنها موردی که هست این سیم که از خروجی مثبت اومده فکر کنم اشتباه وصل شده که به پایه وسط ولوم 1k وصل شده اشتباه وصل شده که علامت گذاری کردم که فکر کنم پهلوی خومدم اشتباه وصل شده کسی نقشه ای چیزی نداره که بدونیم روی کدوم پایه وصل میشه