[FONT="] با سلام دوستان من یه قسمت سوالات ندیدم تا 2تا سوالم رو بپرسم تو قسمت منابع تغذیه که تاپیک بسته بود و هر کس اومده یدونه تاپیک جدید واسه مشکلش باز میکنه و من هم یدونه باز کرده بودم که دوستان کلا پاکش کردن و لاقل انتقالش میداد به تاپیک مربوطه در هر صورت یه منبع تغذیه دارم که ولتاژهای 15 ولت رو 12ولت و 20 ولت رو 17 ولت نشون میده و فقط 3.3 ولت رو همون 3.3 ولت میده ایا این 3 ولت اختلاف مشکله یا تاثیری نداره چون دستگاه رو روشن نمیکنه و من خازن 400 ولت 22میکرو رو با 400 ولت 33 میکرو تعویض کردم اما درست نشد ایا باید همون 22 میکرو بندازم و مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید [/FONT]
[FONT="]
یه محافظ برق هست که اصلا برق نداره من اومدم خازن [/FONT]105j 400v[FONT="] رو تعویض کردم اما نشد بعد ایسی [/FONT]ne555 yr0917[FONT="] رو با [/FONT]13ht32a ne555p[FONT="] عوض کردم نشد ایا این ایسی همونه فقط جاهای نوشتش عوض شده یا فرق داره ؟ به نظرتون مشکل از کجاست [/FONT]
یه محافظ برق هست که اصلا برق نداره من اومدم خازن [/FONT]105j 400v[FONT="] رو تعویض کردم اما نشد بعد ایسی [/FONT]ne555 yr0917[FONT="] رو با [/FONT]13ht32a ne555p[FONT="] عوض کردم نشد ایا این ایسی همونه فقط جاهای نوشتش عوض شده یا فرق داره ؟ به نظرتون مشکل از کجاست [/FONT]