آی پی امداد
abtahi

مشکل در تغذیه آیفون تصویری مدل الکتروپیک

mohammadjana

کاربر
2021-11-14
70
37
سلام دوستان آیفون تصویری تک واحدی الکتروپیک که اصلا روشن نمیشه از خروجی منبع تغذیه اش ولتاژ گرفتم عدد ثابت نمیده مرتب بالا و پایین میشن اعداد بنظرتون با تعویض خازنها درست میشه و ایا باعث خرابی قسمت تصویر شده؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

miladkarimi4277

کاربر
2023-10-19
296
123
یزد
سلام دوستان آیفون تصویری تک واحدی الکتروپیک که اصلا روشن نمیشه از خروجی منبع تغذیه اش ولتاژ گرفتم عدد ثابت نمیده مرتب بالا و پایین میشن اعداد بنظرتون با تعویض خازنها درست میشه و ایا باعث خرابی قسمت تصویر شده؟
سلام بله احتمال برا خازن کنار ایسی سوعچینگ هست تعویض کنید

ghasemdorosh

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-12-17
689
3,829
بوشهر-خورموج
اگه از این مدل تغذیه ها هستش که یه پتانسومتر رو برد تغذیه داری پتانسومتر رو دربیار و بجاش مقاومت 330اهم بزار. عکس برد هم بفرست

habib_ghavid

کاربر
2010-08-16
53
82
تهران
دوست من کنار آیسی تغذیه خازن 22 یا 47 میکرو 50 ولت را تعویض کنید اگر مشکل حل نشد خازن های خروجی را نیز عوض کنید بازار برد تغذیه آماده موجود هست 120تومان هم قیمت داره می توانید تهیه بفرمایید برای صهولت تعمیر یک لامپ 12 ولت 1 آمپری به خروجی وصل کنید تا فرایند تعمیر را ملاحضه کنید

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
442
515
کوهبنان کرمان
درود یه سوال! آیا برد تغذیه رو جدا تست کردید یا زمانیکه به برد وصله ولتاژ نوسان داره؟ اگر داخل مدار چک کردید پیشنهاد میکنم جداگانه هم برد تغذیه رو تست ولتاژ بگیرید.

mohammadjana

کاربر
2021-11-14
70
37
درود یه سوال! آیا برد تغذیه رو جدا تست کردید یا زمانیکه به برد وصله ولتاژ نوسان داره؟ اگر داخل مدار چک کردید پیشنهاد میکنم جداگانه هم برد تغذیه رو تست ولتاژ بگیرید.
سلام بعدش بدون برد امتحان کردم دیدم عدد ثابت شد بدون نوسان پانزده و خورده ولت مطمعنن از قسمت برد بعد از منبع تغذیه هست میگم اصلا روشن نمیشه حتی چراغ سبز رنگ که نشون میده تو برد برق اومده نمیدونم علت چیه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,098
1,351
اگر منبع تغذیه آزمایشگاهی دارین تست کنید شاید ولتاژ پاور کاذب باشه.از مدارات عکس بزارید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: adigh

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
442
515
کوهبنان کرمان
سلام بعدش بدون برد امتحان کردم دیدم عدد ثابت شد بدون نوسان پانزده و خورده ولت مطمعنن از قسمت برد بعد از منبع تغذیه هست میگم اصلا روشن نمیشه حتی چراغ سبز رنگ که نشون میده تو برد برق اومده نمیدونم علت چیه
شما ابتدا قسمت مثبت برد صوت رو نسبت به گراند از نظر اُهمی اندازه بگیرید. اگر اتصال باشه یا مقدار مقاومت کمی رو نشون بده میتونید همین مسیر تغذیه رو جلو برید تا قطعه ای مشکل داره رو پیدا کنید. به احتمال زیاد اشکال در برد تصویر باعث نوسان در ولتاژ ورودی میشه. ایا در بلندگو همزمان با نوسان ولتاژ صدای تیک تیک هم دارید؟

mohammadjana

کاربر
2021-11-14
70
37
شما ابتدا قسمت مثبت برد صوت رو نسبت به گراند از نظر اُهمی اندازه بگیرید. اگر اتصال باشه یا مقدار مقاومت کمی رو نشون بده میتونید همین مسیر تغذیه رو جلو برید تا قطعه ای مشکل داره رو پیدا کنید. به احتمال زیاد اشکال در برد تصویر باعث نوسان در ولتاژ ورودی میشه. ایا در بلندگو همزمان با نوسان ولتاژ صدای تیک تیک هم دارید؟
یه صدای تیک تیک میاد ولی بنظر خودم وقتی منبع تغذیه به برد وصله این صدا میاد که خودم احساس میکنم از منبع تغذیه میاد ولی با قطع کردن منبع تغذیه از برد دیگه صدا نمیاد و ولتاژ ثابت میده بدون نوسان

بالا