- 2019-03-26
- 26
- 24
- 24
سلام خدمت دوستان عزیز
لپ تاپ فوق بر اثر ضربه دچار مشکل در تصویر شده
طوری که هنگام روشن شدن چیپ گرافیک داغ شده و تصویر خروجی روی LCD خود لپ تاپ به صورت تار تار بالا می اید و پس از گذشت 3الی4 ثانیه تصویر رفته رفته به سمت مشکی شدن حرکت میکند و تصویر به کلی مشکی شده اما بین خاموشی کامل LCD و این حالت تفاوت کمی وجود دارد .
بنده کابل فلت LCD را از مادربرد جدا کرده و از VGA مادر برد خروجی گرفتم اما متاسفانه هیچ تصویری روی مانیتور اکسترنال بنده نمایش داده نشد حتی همان تصاویر تار تار.
لازم به ذکر است یاد اوری کنم به دلیل فشار و بازو لپ تاپ کابل فلت LCD پس از چندین بار فشار مداوم ما بین لولاها رشته های فلت پاره شده که البته رشته های کابل را ترمیم کردم
احساس خودم اینه که به دلیل نوسانات ولتاژی تو همین کابل به چیپ گرافیک اسیب وارد شده
خوشحال میشم به بنده کمک کنید
مچکرم
شماره مین برد
DLAX6HMB6C0
REV:C
کار های صورت گرفته :
برد رو با تینر شست و شو دادم
بایوس رو فلش زدم
کابل فلت ترمیم شده
از VGA ON BOARD خروجی گرفتم
چیپ گرافیک در ایده ال ترین حالت ممکن هیت گرفته شده
اگر موردی هست حتما به بنده اعلام کنید
لپ تاپ فوق بر اثر ضربه دچار مشکل در تصویر شده
طوری که هنگام روشن شدن چیپ گرافیک داغ شده و تصویر خروجی روی LCD خود لپ تاپ به صورت تار تار بالا می اید و پس از گذشت 3الی4 ثانیه تصویر رفته رفته به سمت مشکی شدن حرکت میکند و تصویر به کلی مشکی شده اما بین خاموشی کامل LCD و این حالت تفاوت کمی وجود دارد .
بنده کابل فلت LCD را از مادربرد جدا کرده و از VGA مادر برد خروجی گرفتم اما متاسفانه هیچ تصویری روی مانیتور اکسترنال بنده نمایش داده نشد حتی همان تصاویر تار تار.
لازم به ذکر است یاد اوری کنم به دلیل فشار و بازو لپ تاپ کابل فلت LCD پس از چندین بار فشار مداوم ما بین لولاها رشته های فلت پاره شده که البته رشته های کابل را ترمیم کردم
احساس خودم اینه که به دلیل نوسانات ولتاژی تو همین کابل به چیپ گرافیک اسیب وارد شده
خوشحال میشم به بنده کمک کنید
مچکرم
شماره مین برد
DLAX6HMB6C0
REV:C
کار های صورت گرفته :
برد رو با تینر شست و شو دادم
بایوس رو فلش زدم
کابل فلت ترمیم شده
از VGA ON BOARD خروجی گرفتم
چیپ گرافیک در ایده ال ترین حالت ممکن هیت گرفته شده
اگر موردی هست حتما به بنده اعلام کنید