با سلامدرود. دوستان گیرنده استرانگ خروجیه ولتاژ های3.3و5و7و12 مشکل ندارن اما خروجیه22 ولت رو به یه لامپ وصل میکنم چشمک میزنه.کله خازن های الکترولیت بغیر از خازن چهارصدو پنجاه ولت تعویض شده.ایسی سویچ و اپتو کوپلر و ایسی مرجعtl431تعویض شدند.مشکل از کجاست؟
با سلام
ابتدا توضیح میدید چه مشکلی بوده و چرا اینهمه قطعه عوض شده و اینکه اصلا مشکل با تعویض این قطعات به شکل شده
چه لامپی مشخصات لامپ؟لامپ وصل میکنم چشمک میزنه
سلام خواستم ببینم ولتاژ22 با ولت متر گرفتید ببینید چقدره یکی زیر بار ویکی هم بدونه بار دوم اینکه لامپ 22 استفاده کردید به قول همکار چند وات بوده به دلیل اینکه اگر وات بالا باشد و مسیر 22ولت جریان ان را تامین نکند خود این باعث روشن وخاموش شدن لامپ میشود در کل شما می توانستید برد کامل وحاظر ان را تهیه وجای گزین ان کنید که نسبت به تعداد قطعاتی که تعویض کردید به صرفه تر بود .فقط اون پنج دیود فرکانس بالا مونده تعویض بشه که با علامته ابی مشخص کردم و خازن450 ولت که با علامت قرمز مشخص شده و یه مقاومت پی تی سی که با علامته سبز مشخص شده. حالا دقیق نمیدونم مشکل از کجاست.
لامپ دوازده ولت 21وات.چه لامپی مشخصات لامپ؟
والا اره اندازه گرفتم بدون بار و زیره بار ولتش نرمال هستو مشکلی نداره امپره لامپ دوازده ولت تقریبا دو امپره.اما اخه وقتی ولتاژ خروحی3.3ولته پاور لامپو روشن میکنه طبیعیه22ولت اونو روشن خاموش کنه؟خازن450ولتم تعویض کردم هیچ فرقی نکرد.فکر نکنم قطعه خرابی داشته باشه پاور.نمیدونم والا.کلی گشتم منبع تغذیه نبود بگیرم وگرنه اره درسته یه نوشو میگرفتم بهتر بود.سلام خواستم ببینم ولتاژ22 با ولت متر گرفتید ببینید چقدره یکی زیر بار ویکی هم بدونه بار دوم اینکه لامپ 22 استفاده کردید به قول همکار چند وات بوده به دلیل اینکه اگر وات بالا باشد و مسیر 22ولت جریان ان را تامین نکند خود این باعث روشن وخاموش شدن لامپ میشود در کل شما می توانستید برد کامل وحاظر ان را تهیه وجای گزین ان کنید که نسبت به تعداد قطعاتی که تعویض کردید به صرفه تر بود .
احتمالش هست.چون منبع تغذیشوتقریبا بیشتره قطعاتشو عوض کردم همچنان چراغ قرمز کمنور.درود
این تغذیه رسیوره و دستگاه شما هم احتمالا فلش پرونده و باید آی سی فلش رو پروگرام کنید