آی پی امداد
abtahi

مشکل اخطار در فریزر الکترواستیل

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
422
484
کوهبنان کرمان
درود بر شما اساتید و همکاران عزیز

دیشب برام چند تا عکس و یه فیلم فرستادن و عنوان کردن که فریزر الکترواستیل تازگیا هر چند دقیقه صفحه نمایش روشن میشه و این اخطارهایی که در عکس و فیلم مشاهده می فرمایید رو میده اما از نظر سرمایشی هیچ مشکلی نداره . از اونجایی که من با اخطارها و کارکردهای یخچال فریزر زیاد آشنایی ندارم بهش گفتم مشکلتو در انجمن مطرح می کنم .

خودم نرفتم خونه مشتری چون اصولا من کارم صوتی تصویری هست و فقط بردهای این چنینی رو که تعمیرکارای لوازم خانگی میفرستن رو اگر بتونم تعمیر میکنم . حالا عزیزانی که تخصص در این زمینه دارن و با این اخطار برخورد داشتن اگر لطف کنن بفرمایند که هش چی بگم ؟ آیا مشکل با نمیدونم ریست کردن و اینا رفع میشه یا از برد هست ؟

ممنون میشم اگر اساتید راهنمایی بفرمایند

01.jpg

02.jpg

03.jpg

پیوست‌ها

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
961
1,667
سلام
هرچند تخصصی تو موضوع یخچال وارد نشدم؛ اما تا جایی که تحقیق کردم؛ عدد ۱۸ جزو هیچ‌یک از خطاهای یخچال الکترواستیل نیست و به جز عدد ۴۳، همه‌ی خطاهای الکترواستیل با یه حرف و سپس یک عدد شروع میشه. مثل E8 و یا C1
ضمن اینکه دو چراغ کم و زیاد کردن درجه برودت یخچال همزمان با نمایش عدد ۱۸ روشن هست. یعنی یخچال تصور میکنه که می‌خوان درجه برودت رو تنظیم کنن. لذا احتمال داره نویز عامل چنین مطلبی باشه.

بالا