آی پی امداد
abtahi

مشکل: ماشین لباسشویی ابندوزیت مدل WIXL105 همه چراغها روشن

Reza1240

کاربر
2010-12-12
28
102
اراک
سلام دوستان
مشکل در ماشین لباسشویی ابندوزیت مدل WIXL105 که همه چراغها روشن میشه
کسی راه حلی داره-آیا ار برد اصلی یا برنامه ایپیرام پریده؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: indozit

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
بله اين سري ايرادها مرتبط با ايپرام و برد كنترلر ميباشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: indozit

Reza1240

کاربر
2010-12-12
28
102
اراک
با سلام به دوستان
من مشکل پیدا کردم و حل شد انگار که جای دیگه مشگل وجود داشت اما فقط
مشکل از خازنهای تغذیه بود-در تعدادی از ماشین های لباسشویی اندوزیت این مشکل وجود داره که راه حل همشون یکسانه
و اما راه حل -خازنهای زیر را طبق تصویر تعویض کنید و تمام...،فقط مفدارشون حدالامکان بایست دقیق باشه
همانند تصویر
[hide]1000 میکروفاراد
680 میکرو فاراد
220 میکرو[/hide]
[hide] indozit-wxl105-per.jpg[/hide]
دوستان اگر مشکل شما همینگونه بود و با راه حل بالا برطرف شد لطفا اینجا اعلام کنید تا تجربیات بالا بره

آخرین ویرایش:

HOSE IN

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-10-28
1,494
8,656
KARAJ
سلام دوست عزیز
برای مشکل خودتون توضیحات کاملی بفرستیدوعلت این مشکل ازطرف مالک جی عنوان شده
به همراه مشکلتون ازبردهای دستگاه عکس ارسال کنیدتا راحتتربشه راهنمایی کردچون اکثردستگاه هاازبردمختلف باسبک کاری گونانی استفاده میکند
دربرخی مدل هااکثرخرابی خازن مسیر5 ولتی ودربرخی دستگاه بسته به نوع ایسی سیستمش 3.3 هست عیب میکنه وممکنه اورهامختلفی بده باتعویض خازن این مسیردرست میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Reza1240

Reza1240

کاربر
2010-12-12
28
102
اراک
حسین آقا من اینو اونموقع که تعمیر شد دادم به مشتری رفت و نشد عکسی گرقنه بشه اما حداقل توی ماشین , Indozit_WXIL و ماشین لباسشویی Ariston که من برخورد کردم از این نوع برد استقاده شده و یا یک ورژن بالاتر که تغذیه شبیه به هم دارند-در خروجی ترانس تغذیه 3 عدد خازن وجود داره که یکی از آنها و مهم ترین آنها 1000 میکروفاراد 16 ولته،که اگه با اهم متر تست بشه تقریبا به سالمی میزنه اما همون مقداری که ضعیف شده تاثیر خودشو روی میکرو برد میذاره و با ایجاد شدن نویز موجب میشه یا ماشین درست کار نکنه یا ال ای دی ها چشمگ بزنند یا دایم روشن بمونند.اگز این خازن عوض شد و مشکل برطرف نشد و خازن های دیگه که 2 عدد کنار هم هستند را (همه خازن ها)عوض کنید مشکل رفع میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_sha

indozit

کاربر
2016-10-19
4
0
سلام به اساتید عزیز
لباسشویی ایتدوزیت مدل wixl105 همه چراغها چشمک میزنه آیا مشکل با تعویض همون 4 تا خازن برطرف میشه و اگر راه حل مشکل چیز دیگه هست لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون از لطفتون.

indozit

کاربر
2016-10-19
4
0
با سلام منم همین مشکل رو داشتم که با استفاده از راه حل reza1240 خدارو شکر مشکل حل شد

آخرین ویرایش:

indozit

کاربر
2016-10-19
4
0
با سلام و تشکر از دوست عزیزی که تجربه شون رو به اشتراک گذاشتن من هم همین مشکل رو داشتم که خدا رو شکر با تعویض اون خازن بزگه مشکل حل شد
فکر کنم خازن 680 میکروفارادی بود جالب اینجاست که با نمایندگی تماس گرفتم گفتن برد کلا سوخته و باید از تهران سفارش بدن و باید 380000 تومن هم هزینه کنید
بازم تشکر میکنم از reza1240:perfect::perfect::perfect:#$V686

indozit

کاربر
2016-10-19
4
0
سلام من هم قبلا این مشکل رو داشتم که با راهنمایی دوست عزیزمون بر طرف شد البته مربوط به چند سال پبشه
اما جدیدا دیروز در حال کار کردن بود که فیوز خونه پرید و بعد ازاینکه فیوز رو وصل کردم دیگه کار نمیکنه . چند بار از برق کشیدم و خاموش و روشن کردم .چراغ برنامه انتخابی روشن میشه اما وقتی کلید شروع رو می زنم هیچ کاری انجام نمیده .برد رو باز کردم و ظاهر شو نگاه کردم خرابی ظاهری مشاهده نشد نمیدونم مشکل از کجاست اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون میشم

بالا