آی پی امداد
abtahi

لرزش شدید ماشین لباسشویی ال جی ۱۱ کیلویی

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
104
89
مازندران،نور
درود بر اساتید گرامی،دوستان ی لباسشویی ال جی ۱۱ کیلویی برام اومده که مشکل لرزش شدید داره،کمک فنرها و کمک‌های معمولی رو تعویض کردم،شفت و بلبرینگها سالم هستند، با همه اینها درست نشد و لرزش سرجاش باقی مونده،و اینکه لرزشش خیلی شدیده بطوریکه آبکش به دیگ برخورد میکنه و موتور می ایسته و نمیذاره رو دور بالا بره،خواستم بپرسم دوستان تا حالا با این مشکل برخورد کردن و راه حلش چیه،ممنون میشم راهنمایی کنید

پیوست‌ها

• 375.8 کیلوبایت بازدیدها: 19
  • 326.2 کیلوبایت بازدیدها: 20
  • 375.8 کیلوبایت بازدیدها: 20
  • 326.2 کیلوبایت بازدیدها: 17
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,037
1,288
دیگ رو باز کنید ببینید سه نظام احتمالا شکستگی داره‌ کامل بررسی کنید.یه تراشکاری هم بدین ببنده به مرغکش یه تست بالانس هم بگیره بعضی مدلها سنسور بالانس داره اونم بررسی کنید

آخرین ویرایش:

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
104
89
مازندران،نور
دیگ رو باز کنید ببینید سه نظام احتمالا شکستگی داره‌ کامل بررسی کنید.یه تراشکاری هم بدین ببنده به مرغکش یه تست بالانس هم بگیره بعضی مدلها سنسور بالانس داره اونم بررسی کنید
درود،سه نظام تست شد سالمه،این مدل سنسور داره، یعنی اگه سنسورش مشکل داشته باشه باعث لرزش میشه؟

• Like

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,037
1,288
بله.اگر تستی دارید بزارید امتهان کنید.مورد بعدی هم تست کنید بلبرینگ ها در جای خود لق نزنن و جاشون گشاد نباشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: md25

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
104
89
مازندران،نور
بله.اگر تستی دارید بزارید امتهان کنید.مورد بعدی هم تست کنید بلبرینگ ها در جای خود لق نزنن و جاشون گشاد نباشه
بلبرینگها رو عوض کردم،فقط این سنسور ندارم باید تهیه کنم تست کنم،ممنونم از لطفتون🙏

2aagh

کاربر vip
کاربر
2019-11-13
91
185
39
ahwaz
سنسور باانس ربطی به لرزش نداره

2aagh

کاربر vip
کاربر
2019-11-13
91
185
39
ahwaz
درود بر اساتید گرامی،دوستان ی لباسشویی ال جی ۱۱ کیلویی برام اومده که مشکل لرزش شدید داره،کمک فنرها و کمک‌های معمولی رو تعویض کردم،شفت و بلبرینگها سالم هستند، با همه اینها درست نشد و لرزش سرجاش باقی مونده،و اینکه لرزشش خیلی شدیده بطوریکه آبکش به دیگ برخورد میکنه و موتور می ایسته و نمیذاره رو دور بالا بره،خواستم بپرسم دوستان تا حالا با این مشکل برخورد کردن و راه حلش چیه،ممنون میشم راهنمایی کنید
دیگ رو با دست اروم بچرخونید و نا بالانسی دیگ رو چک کنید

• Like

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
104
89
مازندران،نور
دیگ رو با دست اروم بچرخونید و نا بالانسی دیگ رو چک کنید
درود،والا با دست میچرخونم به نظر تاب داره،ولی سه نظام دادم تراشکاری گفته مشکل نداره،بدجوری رفته رو مخم،بدشانسی اینجاست که دوتا لباسشویی با همین مشکل تو مغازست،یکیو که صاحبش قبلا چندجا برده کلی خرج کرد درست نشد آورده مغازه گذاشته بی خیالش شده رفته یکی دیگه خریده،با چندتا از همکارا تو تهران مشورت کردم همه میگن کمک عوض کن،با بدبختی کمک گیر آوردم ولی نتیجه ای نداشت، دوستان کسی تجربه ای داره به اشتراک بذاره همه استفاده کنن کارشون راه بیافته

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
104
89
مازندران،نور
این دیگها دوتا رینگ تعادل که داخلش روغنه دو طرف آبکش داره،تو یوتیوب دیدم یه تعمیر کار خارجی ازین لباسشویی در از بالا بود،روغن داخل رینگو خالی کرده توش آب پر کرد بست،نمیدونم اصولی باشه یا نه، خودم که رینگارو درآوردم وزن کردم که وزناشون یکی بود مشکلی نداشت

• Like

naderghanizadeh

کاربر
2024-10-22
1
1
تهران
این دیگها دوتا رینگ تعادل که داخلش روغنه دو طرف آبکش داره،تو یوتیوب دیدم یه تعمیر کار خارجی ازین لباسشویی در از بالا بود،روغن داخل رینگو خالی کرده توش آب پر کرد بست،نمیدونم اصولی باشه یا نه، خودم که رینگارو درآوردم وزن کردم که وزناشون یکی بود مشکلی نداشت
سلام وقت بخیر من هم دقیقا همین مشکل رو دارم اگه دلیلش رو متوجه شدین یه من هم بگین لطفا ۰۹۱۲۳۲۵۹۲۴۴

بالا