آی پی امداد
abtahi

مشکل: لرزش دور تند لباسشوی الجی بدونه تسمه

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
با سلام خدمت دوستان
لباسشوی الجی بدون تسمه هفت کیلوی دور خشکن خیلی می لرزه کارهای که انجام دادم
پایه های زیر رو عوض کردم دستگاه رو تراز کردم بازم می لرزید کمک های زیر دیگ هر سه عدد عوض شده بازم لرزش دارد وزنه های روی دیگ همه سالم بودن .دوستان راهنمای کنن چه کارهای دیگری انجام بدم که دور تند لرزش نداشته باشد

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام-من هم با چند لباسشویی بدون تسمه برخورد کردم که لرزش زیادی داشته اند:1 احتمال تاب برداشتن استیل داخلی وجود دارد
2احتمال جابجایی یا کجی موتور دایرکت درایو وجوددارد3 بلبرنگ ها وکاسه نمد خراب شده است

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
ضمنا دقت کنید داخل پمپ چیزی گیر نکره باشد.دقت!
سلام-من هم با چند لباسشویی بدون تسمه برخورد کردم که لرزش زیادی داشته اند:1 احتمال تاب برداشتن استیل داخلی وجود دارد
2احتمال جابجایی یا کجی موتور دایرکت درایو وجوددارد3 بلبرنگ ها وکاسه نمد خراب شده است

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام خدمت دوستان
لباسشوی الجی بدون تسمه هفت کیلوی دور خشکن خیلی می لرزه کارهای که انجام دادم
پایه های زیر رو عوض کردم دستگاه رو تراز کردم بازم می لرزید کمک های زیر دیگ هر سه عدد عوض شده بازم لرزش دارد وزنه های روی دیگ همه سالم بودن .دوستان راهنمای کنن چه کارهای دیگری انجام بدم که دور تند لرزش نداشته باشد

معمولا لرزش لباسشویی ها به چند دلیل رایج اتفاق میوفته
ابتدا از تراز بودن لباسشویی اطمینان حاصل کنید (لباسشویی در جای خود لنگی نداشته باشد ) که توسط پایه ها قابل ریگلاژ هست
بعد میرسیم به لباسهایی که توش میریزی و برنامه ای که انتخاب میکنی ، توجه داشته باشید که مقدار لباسی که داخل لباسشویی ریخته میشه مهمه مثلا اگر لباسشویی شما 8 کیلویی هستش منظور از 8 کیلو لباس خیس هستش نه لباس خشک و برنامه ای که انتخاب میکنی هم توی این امر دخیل هستش شما برای حوله و لباسهای پشمی نمیتونی برنامه با دور بالای خشک کن رو انتخاب کنی چون این امر باعث نا بالانسی لباسها و لرزش دستگاه میشه ( برای تست این قسمت ، لباسشویی خود را بدون لباس در حالت خشک کن قرار دهید )
حالا اگه دیدی از این موارد بالا نبود برو سر وقت بالانسر ( همونطور که دوستمون فرمودند عمل کن)
بعدش هم کمک ها رو چک کن که لقی یا شل نباشه
چیز خاص دیگه ای نموند
موفق باشی

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
دوست عزیز در ظرفیت لباسشویی لباس خشک از نوع کتان لحاظ میشود چون جذب آب کمتری دارد نه لباس خیس-مثلا در لبلسشویی پاکشوما یا ال جی 7 کیلو ظرفیت اینگونه ذکر شده ؛7 کیلو لباس کتان خشک یا 5 کیلو لباس پلاستیکی یا 3کیلو لباس پشمی--ضمنا لبلسشویی های امروزه در برنامه البسه سنگین مثل پشمی یا زیر انداز امان انتخاب دور بالا را نمی دهد(میگی نه امتحان کن)

2020-10-18
3
5
44
کمک فنرهارو چک کن و اگر سه کمکه مشکل از طراحی اتاق ماشینه و بعد چند سال استفاده و یا استفاده نادرست ب این مشکل میخوره و خود نمایندگی هم در حل این مشکل ماشین های ۳کمک عاجزه

3320119

کاربر vip
کاربر
2007-04-22
185
487
درود
قاب موتور رو باز کنید
چک کنید در قسمت تاکومتر موتور براده جمع نشده باشه
بهتره با یه اهن ربای قوی براده هارو جمع کنید
پایهه ارو تا ته ببندید وفقط دوتای جلو رو جهت تراز باز کنید
فنرهای بالا مهمند تست یا تعویض کنید