آی پی امداد
abtahi

مشکل: لباسشویی ویرپول

2000micro

کاربر
2013-04-11
3
1
سلام
یه لباسشویی ویرپول قدیمی هست ک تایمرشو میچرخونیم شروع ب کار میکنه یعنی استارت میخوره موتورش ، شیر برقیاشم کار میکنن ولی آبش تخلیه نمیشه . چنتا تعمیرکار دیدن گفتن تایمرش خرابه . تایمرو باز کردم بردم ساختمان آلومینیوم تو خ جمهوری نشون دادم تست کردن گفتن تایمر سالمه مشکل نداره ... بنظر شما مشکل چی میتونه باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید
مرسی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Reza4213

پورموسی

کاربر
2016-03-01
6
2
سلام اول پمپ تخلیه تست کن ببین کار میکنه اگر درست بود بعد ببین هیدرستات درسته اگر این دو درست بودن عیب از تایمر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Reza4213

Reza4213

کاربر
2020-07-29
23
7
کرمان
روشن نشدن لباسشویی ور پول اگه برد سالم باشه منظورم قطعات هست .امکان تست ایپیرام وچگونگی سالم بودن ان لطفا توضیح لازم دارم. بعد سوال بعدی سکونس کاری لباسشویی نقشی در پمپ مکش اب داره اگه پمپ خراب باشه ..کلا روشن نمیشه .لطفا کمکم کنین تشکر

Reza4213

کاربر
2020-07-29
23
7
کرمان
هیدر ستات .در موردش کسی میتونه راهنمایی کنه ممنونم .که کجای ماشینه و دقیقا کارش چیه

Reza4213

کاربر
2020-07-29
23
7
کرمان
نقشه ای از سرویس منوال ورپول در دسترس هست ولی فایل رعر هست باز نمیشه لطفا راهنمای کنید

Reza4213

کاربر
2020-07-29
23
7
کرمان
سلام
یه لباسشویی ویرپول قدیمی هست ک تایمرشو میچرخونیم شروع ب کار میکنه یعنی استارت میخوره موتورش ، شیر برقیاشم کار میکنن ولی آبش تخلیه نمیشه . چنتا تعمیرکار دیدن گفتن تایمرش خرابه . تایمرو باز کردم بردم ساختمان آلومینیوم تو خ جمهوری نشون دادم تست کردن گفتن تایمر سالمه مشکل نداره ... بنظر شما مشکل چی میتونه باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید
مرسی

سلام.اگه میکروسویچ سالمه وتایمر هم همینجور ...قطعات روی برد چک شده چیزی نسوخته ..یک ترانزیستور مخصوص وروی در هست .ا ونم چک کردین. اگه از برد اطمینان کامل دارین مشکل توی میکرو یا ایدوپرام میتونه باشه

بالا