آی پی امداد
abtahi

مشکل: لباسشویی سامسونگ صدای زیادهنگام خشک کن مدلWF-J123N

p451

کاربر vip
کاربر
2010-01-24
207
1,354
باسلام خدمت تمامی اساتیدمحترم لباسشویی سامسونگ موقع خشک کردن صدای زیادی میدهدتشخیص من بلبرینگ بایددرحال خراب شدن باشداگردرست است- لطفا
روش تعویض ان راهنمایی بفرماییدتشکر

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
658
5,568
سلام دستگاه رو از نظر تراز بودن بررسی کن
برای تعویض بلبرنگ باید 2نفر باشد تا دیگ رو از دستگاه خارج کنید
به احتمال زیاد یکی از بلبرنگها خراب شد بهتره که هردوشو با جنس خوب تعویض کنید

آخرین ویرایش:

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
باسلام خدمت تمامی اساتیدمحترم لباسشویی سامسونگ موقع خشک کردن صدای زیادی میدهدتشخیص من بلبرینگ بایددرحال خراب شدن باشداگردرست است- لطفا
روش تعویض ان راهنمایی بفرماییدتشکر
با عرض سلام- در وحله اول با چرخاندن دیگ توسط دست اگر صدای ناهنجاری شنیدید از بلبرنگ است.در برخی سامسونگ ها کابین دستگاه از قسمت جلو باز میشود وراحتتر میتوان مخزن پلاستیکی را خارج کرد ولی در مدلهای چینی دستگاه دور بسته است وباید از بالا مخزن را خارج کنید وهمانطوری که دوستمان فرمودند دو نفر نیاز است
نکته:1- برای سبک تر شدن مخزن سنگ بالانسر وموتور را بازکنید 2 - زیر پیچ سر میل چسب میزند پس با بوکس وچند ضربه بازکنید
3-سامسونگ با پرس بلبرنگ ها وشفت را سرجایش میزند در نتیجه برای ضربه به ته میل حتما از چکش سربی استفاده کنیدیا به صورت عمود روغن ترمز ریخته وچند ساعت بماند
4- ضربه یا فشار زیاد به جابلبرنگی روی قالپاق عقبی باعث ترک خوردن اطراف بدنه میشود بهتر است کمی گرم کنید
5- چای واشر آبندی بین دو قالپاق را به دقت تمیز کنید واز چسب آکواریم ماستی یا مشکی استفاده کنید(برای اینکه بدانید کجا چسب دارد وکجا نه)پیچ هایی که دوطرف را میبندند زیاد سفت نکنید
--در آخر عرض میکنم اگر تجربه قبلی در این مورد ندارید این کار را انجام ندهید،امروز یه نفر خودش باز کرده بودو380 تومن براش هزینه برداشت

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
658
5,568
تعویض بلبرنگ کار سخت ووقت گیره فقط تعمیر کار میتونه جمش کنه
استاد حجرت تعویض بلبرنگ تو منطقه شما جقدره؟

p451

کاربر vip
کاربر
2010-01-24
207
1,354
تشکرازراهنمایی مفیدهمه اساتیدمحترم طبق فرمایشات شما میبرم تعمیرگاه بیشترکنجکاوبودم الان دیدم کارمن نیست ارزش نداره خودم اذیت وخسارت احتمالی بزنم تشکر

بالا