آنوشا
کاربر
- 2013-06-30
- 12
- 22
باسلام و خسته نباشید به شما دوستان عزیز . خداقوت برای گوشی من مشکلی پیش اومده که نمیدونم چیکار کنم . قضیه ازین قراره : مدل گوشی من Galaxy sII هستش و شب باهاش رفته بودم توی نت و بعد زدم به شارژ و خوابیدم . صبح که بیدار شدم دیدم صفحه گوشیم درعرض 2ثانیه پیش نمایش صفحه ی رمزم ، سریعا خاموش میشه . منظورم اینه که چراغش خاموش میشه نه اینکه گوشیم خاموش بشه ! و حتی مهلت نمیده تا من رمزم رو وارد کنم . نکته ای که ذهن من رو خیلی مشغول خودش کرده اینه که توی این یکسالی که این گوشی رو خریدم ، تمام عکسهای خانوادگی و شخصی که باهاش گرفتم داخلشه . نه تنها عکس های خودم و خانوادم بلکه عکس های دختر همسایمون هم که امانت پیشم بودن داخلشه . عکس هایی که توی تالارعروسی گرفتم از خودم و خانوادم و دوستان . .. اینها به اندازه همه زندگیم مهم هستن و من وقتی دیروز گوشیم رو پیش نمایندگی بردم گفت که گوشیت رو باید پیش ما بزاری تا ظرف مدت دوماه یا حداقل یک ماه بعد که فرستادیم تهران و برگشت ، بیای و ببریش . اصلا نمیتونم اعتماد کنم و واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم خیلی ذهن خودم و خانوادم درگیر شده . راستی به من گفتن هزینه تعمیرش هم اگر مشکل ال سی دی باشه 800 هزار تومن میشه . خواهشا راهنماییم کنید بگید چیکار کنم ؟ نرم افزاری میشناسید که روی لب تابم بندازم و بتونم باهاش به محیط گوشیم برم و عکس ها رو بردارم ؟؟؟؟ اینجوری با خیال راحت گوشیم رو میدم برای تعمیر . تو رو خدا بگین چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟