باعرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و اعضای محترم من برای اینکه ممکنه در مورد مشکل من قبلا پستی باشه سرچ کردم و ۱۹ پست پیدا کردم که متاسفانه در هیچکدوم مشخص نشد که کدامیک از راه حلها و پیشنهادات مثمر ثمر بوده از این رو به مدیران محترم پیشنهاد میکنم حتما تاکید کنن که استارتر تعیین کنه کدام پیشنهاد موثر بوده و مثل فروم های خارجی که از گزینههای best answer و یا solved استفاده میکنن این جوابهای کلیدی بلافاصله بعد از پست استارتر نمایش داده بشه که کاربران با یک نگاه مشکل و حل مشکل رو ببینند و مجبور نشن چندین صفحه رو و چندین موضوع رو بررسی و نهایت هیچ نتیجه ای حاصل نشه ،
واما مشکل من اینه که مودم روتر tplink TD-W8968 کمتر از چند دقیقه اتصال وایفای رو قطع میکنه و چیپ که تو عکس مشخص کردم بشدت داغ میکنه ولی اگر در تنظیمات وایفای رو غیرفعال کنم این چیپ خنک و مودم از طریق پورت های لن قابل استفاده هست حل مشکل لطفا ؟
چیپ برد مودم TD-W8968v1 که داغ میکند
trendchip tc3086-qfn64-epg
مشخصات چیپ های دیگر
Chipset Ralink/Trendchip TC3162U (CPU)
Chipset Ralink/Trendchip TC2205F
Chipset Ralink/Trendchip RT5392 (WiFi)
ROM = 8MB (SPI Flash)
RAM = 32MB (SDRAM)
واما مشکل من اینه که مودم روتر tplink TD-W8968 کمتر از چند دقیقه اتصال وایفای رو قطع میکنه و چیپ که تو عکس مشخص کردم بشدت داغ میکنه ولی اگر در تنظیمات وایفای رو غیرفعال کنم این چیپ خنک و مودم از طریق پورت های لن قابل استفاده هست حل مشکل لطفا ؟
چیپ برد مودم TD-W8968v1 که داغ میکند
trendchip tc3086-qfn64-epg
مشخصات چیپ های دیگر
Chipset Ralink/Trendchip TC3162U (CPU)
Chipset Ralink/Trendchip TC2205F
Chipset Ralink/Trendchip RT5392 (WiFi)
ROM = 8MB (SPI Flash)
RAM = 32MB (SDRAM)
آخرین ویرایش: