kkaka
کاربر
- 2008-07-14
- 323
- 377
سلام دوستان یک دستگاه لپ تاپ مک بوک پرو مدل 2006 سی پی یود core 2due رم 2 گیگ به شرح زیر با قیمت پایه 300 تومن به پیشنهادی بالاتر فروخته میشه ، دستگاه تهران هست و هزینه ارسال به شهرستان نصف نصف محاسبه میشه:
وضعیت فنی: دستگاه خاموش هست تعمیر هم دادم متاسفانه گفتن درست نمیشه تاکید داشتم که قطعه ای رو الکی هیت ندن بعد تعمیر هم بخش روی مادربرد رو چک کردم هیت نخورده بر این اساس ممکنه هنوز شانسی برای تعمیرش باشه
باتری دستگاه تمام سلول هاش خراب شده بود قاب خالیش به همراه مدار شارژ باتری موجوده اگر خواستین همراه دستگاه ارسال میشه
کلید های کیبرد ازجاش کنده شده اند
لوازم قابل استفاده :
پنل ال سی دی
اسپیکر ها
dvd
ماژول وای فای
فلت ها
فن های سی پی یو
پورت های مادر بورد و ...
رم
--------------------
لطفا مبلغ پیشنهادی رو پی وی بنده ارسال بفرمایید.
--------------------
با سپاس از مدیر انجمن ( سعی کردم تمام قوانین رو رعایت کنم اگر مشکلی هست بفرمایید اصلاح بشه)
---------------------
عکسها با کیفیت بالاتر پیوست شده
وضعیت فنی: دستگاه خاموش هست تعمیر هم دادم متاسفانه گفتن درست نمیشه تاکید داشتم که قطعه ای رو الکی هیت ندن بعد تعمیر هم بخش روی مادربرد رو چک کردم هیت نخورده بر این اساس ممکنه هنوز شانسی برای تعمیرش باشه
باتری دستگاه تمام سلول هاش خراب شده بود قاب خالیش به همراه مدار شارژ باتری موجوده اگر خواستین همراه دستگاه ارسال میشه
کلید های کیبرد ازجاش کنده شده اند
لوازم قابل استفاده :
پنل ال سی دی
اسپیکر ها
dvd
ماژول وای فای
فلت ها
فن های سی پی یو
پورت های مادر بورد و ...
رم
--------------------
لطفا مبلغ پیشنهادی رو پی وی بنده ارسال بفرمایید.
--------------------
با سپاس از مدیر انجمن ( سعی کردم تمام قوانین رو رعایت کنم اگر مشکلی هست بفرمایید اصلاح بشه)
---------------------
عکسها با کیفیت بالاتر پیوست شده
پیوستها
-
11.2 مگابایت بازدیدها: 35