آی پی امداد
abtahi

عیب عجیب در ضبط سه دیسک ال جی مدل LG MD-9400DV

smakamy

VIP+ افتخاری
کاربر
2015-04-11
608
1,391
با سلام
ضبط سه دیسک الجی صدا بسیار ضعیف بودروی آی سی اپتوکوپر مقاومتهایی بین ۵۶۰ کیلوتا ۳۰۹ مگا زدم جالب اینکه به محض لمس یک لحظه قسمتهای فلزی ضبط صدا درست وقوی میشه ووقتی که از برق میکشیم دوباره صدا ضعیفه تا یک لحظه دوباره قسمت فلزی حتی بدنه خود ضبط را لمس کنیم تا صدا دوباره درست بشه

دوستان لطف راهنمایی فرمایند

۲۰۲۱۰۴۲۹_۲۰۴۷۵۱.jpg

۲۰۲۱۰۴۲۹_۲۰۴۸۵۰.jpg

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
510
1,294
خوزستان
shavourkala.com
مشاهده فایل‌پیوست 175795مشاهده فایل‌پیوست 175795
مشاهده فایل‌پیوست 175796ف
با سلام
ضبط سه دیسک الجی صدا بسیار ضعیف بودروی آی سی اپتوکوپر مقاومتهایی بین ۵۶۰ کیلوتا ۳۰۹ مگا زدم جالب اینکه به محض لمس یک لحظه قسمتهای فلزی ضبط صدا درست وقوی میشه ووقتی که از برق میکشیم دوباره صدا ضعیفه تا یک لحظه دوباره قسمت فلزی حتی بدنه خود ضبط را لمس کنیم تا صدا دوباره درست بشه
دوستان لطف راهنمایی فرمایند

درود :

برسی کنید مقاوتی که از پاییه GND آیسی صدا به GND پاور و حتی خود مینبرد اهمی شده بادقت اون مسیر رو بیابید .

smakamy

VIP+ افتخاری
کاربر
2015-04-11
608
1,391
سلام
دوستان مشگل صدا کاملا حل شد
اگه تو پستهای قبلی توجه کرده باشید خدمتتان عرض کردم دراین ضبط صدا بسیار ضعیفه که با زدن مقاومت ۵۶۰ کیلواهم به بالا صدا درست میشه البته با لمس یک لحظه بدنه فلزی وتا بدنه توسط دست لمس نشه صدا ضعیفه
برای رفع لمس دست بنده یک خازن عدسی حدود ۴ و ۷دهم پیکو فاراد را که یک سر ش رابه مقاوتی که بین پایه ۳و۴اپتوکولر زدم وسردیگر خازن را به بدنه فلزی وصل کردم
مشگل کاملا رفع وصدا درست شد
امیدوارم به درد همکاران بخورد

smakamy

VIP+ افتخاری
کاربر
2015-04-11
608
1,391
سلام
اگه تو پستهای قبلی توجه کرده باشید خدمتتان عرض کردم دراین ضبط صدا بسیار ضعیفه که با زدن مقاومت ۵۶۰ کیلواهم به بالا صدا درست میشه البته با لمس یک لحظه بدنه فلزی وتا بدنه توسط دست لمس نشه صدا ضعیفه
برای رفع لمس دست بنده یک خازن عدسی حدود ۴ و ۷دهم پیکو فاراد را که یک سر ش رابه مقاوتی که بین پایه ۳و۴اپتوکوپلر زدم وسردیگر خازن را به بدنه فلزی وصل کردم

smakamy

VIP+ افتخاری
کاربر
2015-04-11
608
1,391
سلام
درواقع اس تی آر تغذیه باید عوض شود اما چون گران وکمیابه نیازی به تعویض آن نیست فقط بین پایه ۳و۴ اپتوکوپلر یک مقاومت ۵۶۰ کیلو به بالا وصل کن وبقیه کارها درپستی که گذاشتم

ahmad_janson

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-30
112
422
بندر انزلی
سلام بر استاتید محترم ، من یه مشکل دارم اگر کسی کمک کنه عالیه
ضبط الجی 3دیسک ،صدای ضعیف داره و فقط وقتی ولوم رو به انتها میبری صدای ان شنیده میشود { همین تصویر اول صفحه همین دستگاه هست }
در تغذیه ولتاژ کاری در دو بخش باید وجود داشته باشد که رو یکی هست { عکسش هست } این قسمت تا 27 ولت داره که با علامت قرمز مشخصه و قسمت ابی اصلا ولتاژ نداره و در تصویر بعدی اون سیم ابی به قسمت امپلی میخوره که باز با عکس مشخصه
تو این پست زده بودن str خرابه
این رو اضافه کنم من قلع کاری و تمیز کاری کردم و مشکلی که بقیه گفتن رو نداره {اهمی شدن }
الان str سفارش دادم منتها پایشون باهم نمیخوره ،،تصویرشم هست { فقط اخر نوشته روی str دقت کنید } رو اصلی اخرش زده {sk7022n } و رو یکی زده { sk7808|
میخوام جای گزین کنم ولی بخاطر پایه نمیشه { شاید فرق کنه بزنه جای دیگرو خراب کنه}

پیوست‌ها

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,187
11,580
سلام بر استاتید محترم ، من یه مشکل دارم اگر کسی کمک کنه عالیه
ضبط الجی 3دیسک ،صدای ضعیف داره و فقط وقتی ولوم رو به انتها میبری صدای ان شنیده میشود { همین تصویر اول صفحه همین دستگاه هست }
در تغذیه ولتاژ کاری در دو بخش باید وجود داشته باشد که رو یکی هست { عکسش هست } این قسمت تا 27 ولت داره که با علامت قرمز مشخصه و قسمت ابی اصلا ولتاژ نداره و در تصویر بعدی اون سیم ابی به قسمت امپلی میخوره که باز با عکس مشخصه
تو این پست زده بودن str خرابه
این رو اضافه کنم من قلع کاری و تمیز کاری کردم و مشکلی که بقیه گفتن رو نداره {اهمی شدن }
الان str سفارش دادم منتها پایشون باهم نمیخوره ،،تصویرشم هست { فقط اخر نوشته روی str دقت کنید } رو اصلی اخرش زده {sk7022n } و رو یکی زده { sk7808|
میخوام جای گزین کنم ولی بخاطر پایه نمیشه { شاید فرق کنه بزنه جای دیگرو خراب کنه}
سلام
شماره یکیه ولی سری ساخت فرق داره که مهم نیست.خم پایه ها هم مهم نیست

فقط این آی سی نو یه حالیه انگار اصلی نیست

ahmad_janson

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-30
112
422
بندر انزلی
سلام
برای رفع لمس دست بنده یک خازن عدسی حدود ۴ و ۷دهم پیکو فاراد را که یک سر ش رابه مقاوتی که بین پایه ۳و۴اپتوکولر زدم وسردیگر خازن را به بدنه فلزی وصل کردم
دوست عزیز حداقل از خود مدار عکس میزاشتی کدوم اپتوکوپلر رو میگی که مقاومت و بقیه رو گذاشتی تو این مدار 3تا اپتوکوپلر وجود داره دوتا چسبیده و یکی تکی
سلام
شماره یکیه ولی سری ساخت فرق داره که مهم نیست.خم پایه ها هم مهم نیست

فقط این آی سی نو یه حالیه انگار اصلی نیست
والا تو سایت https://ageniz.com/electronic-components/str-x6757-to-3p-org
خریدم زده اورجنال

بالا