با سلام :
بله دقیقا مشکل ازافت ولتاژ { توان } در طول کابل یا سیم ارتباطی در جریان های بالاتر به هنگام استارت ناشی میشود.
با توجه به فاصله پمپ اب و محل تحویل برق شهر که فرمودید حدود 40+70=110 متر !!! میباشد به نظر میرسد استفاده ازهر نوع ترانس تقویتی معمول { اتومات یا دستی }مشکل استارت پمپ را بطور رضایت بخش حل نخواهد کرد و چنین راهکارها فقط جنبه { به اصطلاح آسپرین ...} میباشند .
بهترین راه تامین جریان چنین مصرف کننده ای استفاده از دو عدد ترانس افزاینده حداقل {220 به 750 الی 1000 ولت}میباشد بعبارتی اگر براتون مقدور باشد یک ترانسی که بتواند 220 برق شهر را به حدود 750 ولت تبدیل و با طی مسافت 110 متر یا مقداری هم بیشتر !!!! انگاه مشابه همین ترانس را درنزدیک ترین محل اتصال مصرف کننده اما بصورت وارونه { یعنی ولتاژ حدود 750 ولت را به 220 تبدیل کند } نصب کنید و با خیال راحت استفاده کنید با توجه به ولتاژ اسمی کابل یا سیم های روکش پلاستیکی معمول که از حدود همین عیار { 750 الی 1000 } ولت میباشند لذا افزایش بیش از این مقدار ولتاژ ترانزیت توصیه نمیشود وگرنه مسلما در صورت تامین کابل یا سیم های ارتباطی تحمل ولتاژبالاتر >> افت ولتاژ نیز کاملا مرتفع خواهد شد .
موفق باشید .
با سلام
استاد رجبی گرامی وقت بخیر خسته نباشین
نمیدونم دقیقا چه وقت و توسط چه کسی کابل کشی های
ابر قدرتی بنا نهاده شده!برای مثال طرف یه پمپ اون سر دنیا گذاشته و برای روشن کردنش از خونه ش به فاصله ی 400 متر براش برق گرفته!!حال طلبکار هم هستش که چرا کابل و برق و پمپ جواب گو نیستش؟؟تاکید بر 2.5 بودنش هم داره انگار که 2.5 آخرین مقطع سیم و کابل میباشد!!
اگه کابل تو فاصله های دور جواب گو بود دیگه اداره برق 60 متر به 60 متر تیر نمیزد و سیم مقطع 25 نمیکشید همون برق رو تو ورودی شهر تحویل میداد و میگفت هر کی با کابل به خونه ی خودش جدا گانه برق کشی کنه!
باور های غلط برخی از صنعت کاران محترم در طول سالیان سال به مشتریان محترم انتقال یافته است و زمان میبره که مشتری متوجه این مسائل بشه،شده مشتری بهم مراجعه کرده و خواستار فیوز 63 آمپر تکفاز شده،وقتی پرسیدم چرا اینقد زیاد؟گفته فیوز 25 آمپره و هی میپره با مراجعه به محل و ولتاژ گیری مشخص شده ولتاژ زیر باری شبکه کمتر از 170 ولت هستش!خب بنده خدا فیوز چیکار کنه،100 آمپر هم بزاری کم میاره،فقط و فقط تنها منطق سفارش فیوز با آمپراژ بالاتر از نظر مشتری اینه که
قوی هستش و حالا حالا نمیپره!یه باور غلط اساسی که ریشه در بی اطلاعی مشتری داره و موجب سواستفاده چندی از صنعت کاران محترم میشه
استاد گرامی بابت راهنمائی های حضرتعالی راجع به حل مشکل مربوطه بسیار ممنونم
همان طور که عرض کردم بنده یه ترانس اتومات دارم که برا تست ازش استفاده میکنم و تو جاهائی که نتیجه بده اقدام به سفارش ترانس ونصب اون در محل مورد نظر میکنم در غیر اینصورت از پذیرش مسولیت امتناع میکنم
افزون بر مشکل افت ولتاژ لحظه ای در هنگام استارت خوردن پمپ مشکل جدی بعدی عدم ثبات ولـتاژ شبکه هستش،که در ساعات مشخصی یا نامشخصی افزایش و کاهش پیدا میکند،در این صورت ترانس دستی نقش چاقوئی در دستان بچه رو بازی میکنه که بدون نظارت هر لحظه میتونه به خودش و پمپ صدمه وارد کنه،بهترین راه حل به نظر بنده اولا استفاده از کابل با مقطع بالاتر و ثانیا قرار دادن ترانس در ابتدا ی خط میباشد که اغلب جواب داده
بسیار متشکرم