آی پی امداد
abtahi

شناسایی قطعه در مودم tp link 8961N

Hamidii.

کاربر vip
vip
کاربر
2022-07-05
42
53
اصفهان
سلام
یه مودم8961 tp link ورژن 4.0 اومده که دست همکار بوده و الان فقط چراغ پاور روشن میشه مودمو باز کردم و متوجه شدم قطعه ای که داخل عکس مشخص شده نیستش و نمیدونم چیه
لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پیوست‌ها

• 347.3 کیلوبایت بازدیدها: 44

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
438
938
درود. از سه تا مودم مشابه عکس گذاشتم. کدش X60 هست. چون با حرف یو (U201) مشخص شده بنابراین آی سی هست و احتمال زیاد رگولاتور ولتاژه. در هنگام ولتاژ گیری دو پایه آن 3.3 ولت دارن.

پیوست‌ها

Hamidii.

کاربر vip
vip
کاربر
2022-07-05
42
53
اصفهان
درود. از سه تا مودم مشابه عکس گذاشتم. کدش X60 هست. چون با حرف یو (U201) مشخص شده بنابراین آی سی هست و احتمال زیاد رگولاتور ولتاژه. در هنگام ولتاژ گیری دو پایه آن 3.3 ولت دارن.
ممنونم 🌹

Hamidii.

کاربر vip
vip
کاربر
2022-07-05
42
53
اصفهان
این آیسی هست تو بازار اگر هست کجا میتونم تهیه کنم ؟
چیزی مشابهش میتونم استفاده کنم؟

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
438
938
فکر نکنم راحت گیر بیاد. به بورد اسقاطی همین مدل مودم نیاز دارید. این مودم 8961 ورژن4 زیاد آی سی رگولاتور خیلی ریز ِ شش پایه 3.3 ولتی کنار آی سی بایوس رو خراب می کنه که با یه بورد رگولاتور کوچیک قابل تعمیره. فقط برای بایوس نیست و ولتاژ 3.3 آی سی وایرلس هم توسط همون آی سی شش پایه ریز تامین میشه. بگردین معیوب این مودم رو با قیمت پایین پیدا می کنین.
این مودم تا سه تا چیپ اصلی سالم و بی نقص نباشن یا اصلا روشن نمیشه یا اینکه تک چراغ میشه. چیپ های فوق العاده گرونی هم داره که فقط با برداشتن از بورد معیوب تعمیرش مقرون به صرفه است. تعمیرکاری که قطعه X60 رو برداشته احتمالا نتونسته درستش کنه و ناخونک زده بهش!

آخرین ویرایش:

الماس صورتی

کاربر vip
کاربر
2019-12-23
53
94
سلام ایراد این مودم فریور میباشد
آی سی رو پروگرم کنید درست میشه
اون قطعه (دقیقا در همین مدل مودم )هم در بعضی از هست و در بعضی ها نیس
‌ مشکلی در کارکرد مودم ایجاد نمیکند
اگه با پروگرم مشکل تک چراغ حل نشد حتما سپیو رو با فلکس مناسب یکبار زا هویه هوای گرم خوب گرم کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hamidii.
بالا