آی پی امداد
abtahi

شناسایی آیسی smd رسیور

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
393
425
کوهبنان کرمان
درود به اساتید
یک ایسی smd دررسیور استارست با کد BOGh2k
که باعث خاموشی دستگاه شده و خود ایسی هم داغ میشه. و فقط چراغ دور کلید پاور به رنگ ابی روشن هست.درضمن برد پاور که فقط یک خروجی برق 12 ولت به دستگاه میرسونه چک شد وسالمه. دوستان کسی میدونه این قطعه کارش چیه وچه قطعه ای رومیشه جایگزینش کرد؟ عکس قطعه و نیز محل قرار گرفتن روی برد رو هم الصاق میکنم.
اگر عکس یا مدل دقیق دستگاه لازم باشه فردا ارسال خواهم کرد.

پیوست‌ها

• 279.1 کیلوبایت بازدیدها: 48
  • 364.3 کیلوبایت بازدیدها: 53

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,894
177,887
iRanTK.iR
درود بر شما

قطعه را از مدار خارج کنید .

اگر سلف کناریش به پایه هشت آی سی فلش متصل بود ، خروجی آی سی 3.3 ولت هست .

میتونید از یک برد کاهنده به جای آی سی استفاده کنید .

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,038
1,288
برای تامین ولتاژ ۳.۳ ایسی فلش هست در فروشگاه امیر ایسی یا‌گوگل سرچ کنید باید باشه یا نمونه مشابه.

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
393
425
کوهبنان کرمان
سپاسگزارم از دوستانی که راهنمایی کردن. دنبال قطعه ش میگردم ولی یه سوال؛ خودم رگولاتور از این سه پایه های 1117 دارم ایا ممکنه بشه ازش استفاده کرد و برق خروجیشو داد به ایسی فلش. چون در برخی دستگاهها از این کارها کردم و جواب داده 😅 حالا گیرم همیشه درمدار درحال کاهش ولتاژ باشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

HS13&86

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-03-31
885
1,753
استان گلستان
سپاسگزارم از دوستانی که راهنمایی کردن. دنبال قطعه ش میگردم ولی یه سوال؛ خودم رگولاتور از این سه پایه های 1117 دارم ایا ممکنه بشه ازش استفاده کرد و برق خروجیشو داد به ایسی فلش. چون در برخی دستگاهها از این کارها کردم و جواب داده 😅 حالا گیرم همیشه درمدار درحال کاهش ولتاژ باشه.
درود،
این مورد رو در نظر داشته باشید که ولتاژ 3.3 ولت مورد نظر ممکنه جریانی تا 1 آمپر نیاز داشته باشه، چون در بسیاری از مدل ها ولتاژ ۳.۳ ولت علاوه بر تامین تغذیه آیسی فلش، برای تامین تغذیه بخشی از CPU هم استفاده میشه.
به طور خلاصه باید بگم که میتونید از AMS1117 هم برای این کار استفاده کنید، ولی در نظر داشته باشید که نیازمند هیت سینک هست و همچنین عمر برد تغذیه هم کاهش پیدا میکنه.
موفق باشید.

mehdifull

مدیر بخش تعمیر پخش های ماشین و ستاپ باکس
مدیر تالار
2007-10-28
3,352
50,610
شوش شهر دانیال نبی (ع)
سلام دوست عزیز خیر اینکار را نکنید و از ای سی خودش استفاده کنید اما اگر داغ میکند ممکنه سالم باشد و خروجی شارتی داشته باشد ای سی خودش هم که توی بازار است sy8009

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
393
425
کوهبنان کرمان
سلام دوست عزیز خیر اینکار را نکنید و از ای سی خودش استفاده کنید اما اگر داغ میکند ممکنه سالم باشد و خروجی شارتی داشته باشد ای سی خودش هم که توی بازار است sy8009
درود
کاملا صحیح فرمودید چون بعداز خارج کردن قطعه از مدار ولتاژگیری که کردم اون 3/3 ولت ایسی فلش وجود داشت. درضمن این قطعه در مسیر برق ایسی میکرو بود و بعداز چک کردن متوجه شدم خود ایسی اصلی رسیور اتصال کوتاه هست.
ممنون از اساتیدی که راهنمایی کردند🙏

electronium

VIP+ افتخاری
کاربر
2020-07-30
1,231
3,291
32
درود
کاملا صحیح فرمودید چون بعداز خارج کردن قطعه از مدار ولتاژگیری که کردم اون 3/3 ولت ایسی فلش وجود داشت. درضمن این قطعه در مسیر برق ایسی میکرو بود و بعداز چک کردن متوجه شدم خود ایسی اصلی رسیور اتصال کوتاه هست.
ممنون از اساتیدی که راهنمایی کردند🙏
حواست باشه اول مطمئن شو چیپ cpu علائم مختلفی داره که فقط باتجربه میشه پی برد که cpu 100% سوخته بعد بهش برچسب غیرقابل تعمیر بزن..مورد پیش اومده مشتری سمج بوده رفته تعمیرکار ماهر بعدی وسیله شو براش درست کرده

آخرین ویرایش:

tajik

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-06
332
1,393
درود به اساتید
یک ایسی smd دررسیور استارست با کد BOGh2k
که باعث خاموشی دستگاه شده و خود ایسی هم داغ میشه. و فقط چراغ دور کلید پاور به رنگ ابی روشن هست.درضمن برد پاور که فقط یک خروجی برق 12 ولت به دستگاه میرسونه چک شد وسالمه. دوستان کسی میدونه این قطعه کارش چیه وچه قطعه ای رومیشه جایگزینش کرد؟ عکس قطعه و نیز محل قرار گرفتن روی برد رو هم الصاق میکنم.
اگر عکس یا مدل دقیق دستگاه لازم باشه فردا ارسال خواهم کرد.
درود
احتمال داره ایسی سالم باشه و یکی از خازن های اس ام دی کنار ایسی شورت باشه یا سی پی یو سوخته باشه
ایسی رو در بیار اهم سلف با منفی بگیر ببین چنده اگه کم بود اول خازن هارو چک کنید

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
393
425
کوهبنان کرمان
درود
احتمال داره ایسی سالم باشه و یکی از خازن های اس ام دی کنار ایسی شورت باشه یا سی پی یو سوخته باشه
ایسی رو در بیار اهم سلف با منفی بگیر ببین چنده اگه کم بود اول خازن هارو چک کنید
والا مهندس زمانیکه ایسی 6پایه رو ازمدار خارج کردم. مسیر پایه هاش یکیشون میرفت به سی پی یو و همون پایه هم با منفی اتصال هست. بعد که متوجه شدم خود اون ایسی رگولاتور سالم باشه گذاشتمش سرجاش وبرق که وصل کردم علاوه بر این رگولاتور، خود سی پی یو هم گرم شد. حالا خازنهای مسیر واطراف هم چک میکنم. 🙏

بالا