آی پی امداد
abtahi

شماره آی سی رگلاتور دوربین لامپی

abizar

کاربر
2018-12-20
19
8
سلام
کسی شماره آی سی رگولاتور دوربین لامپی رو بی‌زحمت داره؟
عکس برد رو پیوست کردم

پیوست‌ها

• 520.6 کیلوبایت بازدیدها: 29

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
588
720
کوهبنان کرمان
درود. شمارش با دوتای بغلی یکی نیست؟ اگر هست و اونا سالمن میتونید مشخصاتشونو بدست بیارید و مشابه براش پیدا کنید.

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,113
1,959
سلام
کسی شماره آی سی رگولاتور دوربین لامپی رو بی‌زحمت داره؟
عکس برد رو پیوست کردم

سلام
۱- به چه دلیل کد قطعه رو لازم دارید؟
۲- تصویر نزدیکتر از قطعه و المانهای اطرافش بذارید که هم کد قطعه خوانده بشه و هم ارتباط پایه‌ها با قطعات اطراف مشخص باشه.

wawinfo

کاربر vip
vip
کاربر
2010-09-13
5
1
احتمالا با آی سی U6 یکی هستش، کد حک شده روی آی سی رو بذارید شاید بشه پیداش کرد

abizar

کاربر
2018-12-20
19
8
درود. شمارش با دوتای بغلی یکی نیست؟ اگر هست و اونا سالمن میتونید مشخصاتشونو بدست بیارید و مشابه براش پیدا کنید.
این عکس رو از اینترنت پیدا کردم قطعه مورد نظر خراب بود برداشته شده نمی دونم شمارش به بقیه یکی هست یا نه

abizar

کاربر
2018-12-20
19
8
سلام
۱- به چه دلیل کد قطعه رو لازم دارید؟
۲- تصویر نزدیکتر از قطعه و المانهای اطرافش بذارید که هم کد قطعه خوانده بشه و هم ارتباط پایه‌ها با قطعات اطراف مشخص باشه.
این عکس رو از اینترنت برداشتم
قطه برداشته شده

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,113
1,959
این عکس رو از اینترنت برداشتم
قطه برداشته شده

سلام
یه عکس نزدیک و واضح از محل قطعه و قطعات اطراف اون بذارید که ارتباط پایه‌های این قطعه با قطعات اطراف مشخص باشه. البته به احتمال قوی برخی از بخش های مرتبط با این LDO در پشت برد قرار داره که باید از اون هم تصویر بذارید.
خلاصه کلام اینکه اگر بتونید نقشه دقیق این قطعه و قطعات اطراف رو مشخص کنید؛ احتمالا بشه ولتاژ خروجی این قطعه رو تشخیص داد.
راه حل دوم اینه که ببینید کدوم قطعات از این قطعه تغذیه میشه. مثلا آیسی X ، لذا با مراجعه به دریتاشیت آیسی X ، ولتاژ خروجی این LDO رو مشخص کرد.

بالا