دوستان سلام من یکی از این منبع تغذیه دارم که روشن میشه ولی روی 4.5 ولته نه کم میشه و نه زیاد همه ایسی های 8 پایه رو تعویض کردم نشد بنظر شما ایرا از چیه؟ضمنا چرا نمیتونم شماتیکش رو دان کنم ؟
سلا
ای سی های ۸ پایه OP.amp هستن. اگه تغییر ولتاژ نمی تونی بدی کارکرد رله ها رو کنترل کن . بعد از سالم بودن ولوم ها حتما مطمئن شو . بعد ترانزیستور قدرت رو جک کن ( حتما اینه ) اگه درست بود برو سراغ دیود ها و خصوصا دیود های بخش رکتیفایر که و زنر ها. در آخر هم خازن های بعد از ترانس ها رو حتی اگه خازن سنج درست نشون داد با خازن با کیفیت ( من ژرمانیوم گذاشتم ) عوض کن.( اون ایسی ها رو قبل عوض کردن با مقاومت تست ولتاژ بده بع خروجی هاشون اگه مدار بکار افتاد یعنی خرابه. دیتا شیت رو نگا کن و یه مقاومت ۱۰۰ کیلو رو سیم ببند شورت کن از پایه + مدار به.خروجی ) .
عموما این دستکاه ها قلب ماست. من تمام قطعاتو با کیفیت بالا جایگزین میکنم و حتی مقاومت مدار رو اندازه میگیرم تا تمام مدار لبه تحریک باشه و بهترین کارایی رو بده . مولتی متر و تستر و تغذیه و هیتر و هویه و هرچی ابزار منه ۵ برابر قوی تر شده حتی با این کار.. دلیلشم واضحه فقط توجه نمیکنیم اکثرا
.. مخلص تمام اساتید .. میآموزیم ... ❤