- 2019-10-18
- 96
- 192
سلام بر دوستان و همکاران گرامی
ترانس جوش 250 آمپر میلر جهت تعمیر به دستم رسید و بعد از باز کردن متوجه سوختن سیم پیچ ثانویه شدم و برای باز پیچی با توجه
به قطور بودن سیم مورد استفاده که از آلومنیوم بود ، واقعا با مشکل روبرو بودم که خداوند راه حلی برای بنده تو ذهنم انداخت که اینک برای
شما میگذارم شاید بدرد بخورد.
به اندازه 12 متر سیم 4 رشته ای که جهت برق کشی ساختمان به کار میرود
12 متر سیم نمره ی 1.5 رشته ای
باز هم 12 متر سیم 1.5 رشته ای
توجه داشته باشید سیم هارو از مارک معروفی که تمامی دوستان منظورم میدانند استفاده کنند که کمترین غل و غش را در روند تولید سیم دارند
رو پوش تمامی سیم ها رو در بیارید
هر سه سیم را با دریل مرتب و فشرده به هم بتابانید
وارنیش سیم پیچی سایز 4 به تعداد 11 عدد و 1 عدد نیز سایز 5 بگیرید
تمامی وارنیش ها را رو سیمی که به هم تابانیده اید بکشید
از انجا که وارنیش ها 1 متری هستند برای پرکردن خلا بین دو وارنیش از یه تیکه وارنیش سایز 5 استفاده کنید
حالا سیم شما جهت سیم پیچی آماده هست خیلی راحت و مرتب و تحمل درجه حرارت بالا شروع به سیم پیچی بفرمایید و بقیه راه را دوستان میدونند.
امیدوارم مفید واقع شود.
ترانس جوش 250 آمپر میلر جهت تعمیر به دستم رسید و بعد از باز کردن متوجه سوختن سیم پیچ ثانویه شدم و برای باز پیچی با توجه
به قطور بودن سیم مورد استفاده که از آلومنیوم بود ، واقعا با مشکل روبرو بودم که خداوند راه حلی برای بنده تو ذهنم انداخت که اینک برای
شما میگذارم شاید بدرد بخورد.
به اندازه 12 متر سیم 4 رشته ای که جهت برق کشی ساختمان به کار میرود
12 متر سیم نمره ی 1.5 رشته ای
باز هم 12 متر سیم 1.5 رشته ای
توجه داشته باشید سیم هارو از مارک معروفی که تمامی دوستان منظورم میدانند استفاده کنند که کمترین غل و غش را در روند تولید سیم دارند
رو پوش تمامی سیم ها رو در بیارید
هر سه سیم را با دریل مرتب و فشرده به هم بتابانید
وارنیش سیم پیچی سایز 4 به تعداد 11 عدد و 1 عدد نیز سایز 5 بگیرید
تمامی وارنیش ها را رو سیمی که به هم تابانیده اید بکشید
از انجا که وارنیش ها 1 متری هستند برای پرکردن خلا بین دو وارنیش از یه تیکه وارنیش سایز 5 استفاده کنید
حالا سیم شما جهت سیم پیچی آماده هست خیلی راحت و مرتب و تحمل درجه حرارت بالا شروع به سیم پیچی بفرمایید و بقیه راه را دوستان میدونند.
امیدوارم مفید واقع شود.
آخرین ویرایش: