آی پی امداد
abtahi

مشکل: سوختن دوباره مقاومت گیت ترایاک بعد تعویض ترایاک قسمت شیر برقی ماشین لباسشوییLG

mojtabav

کاربر vip
کاربر
2019-10-18
95
192
سلام علیکم
من به یک مشکل در تعمیر برد لباسشویی lg برخورده ام که در برد، قسمت فرمان شیر برقی هر دو مقاومت گیت ترایاک های مربوط به هر دو شیر برقی سوخته بودند(لازم به ذکر است که اپتو کوپلر واسط بین میکرو و بخش قدرت است)هم ترایاک که اصلش BCR08-14A هست و من BT131-600 گذاشته ام و بعد از سوار کردن بروی ماشین هردو مقاومت مربوط به گیت شروع به دود کردن کردند. موندم که مشکل کجاست!!!
مقاومت سیم پیچ شیر برقی ها هم اندازه گرفتم حدود4K5 بود ...
لطفا راهنمایی بفرمایید..
ممنونم

آخرین ویرایش:

امیر سجاد

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2018-07-10
1,232
4,388
ایران
سلام علیکم
من به یک مشکل در تعمیر برد لباسشویی lg برخورده ام که در برد، قسمت فرمان شیر برقی هر دو مقاومت گیت ترایاک های مربوط به هر دو شیر برقی سوخته بودند(لازم به ذکر است که اپتو کوپلر واسط بین میکرو و بخش قدرت است)هم ترایاک که اصلش BCR08-14A هست و من BT131-600 گذاشته ام و بعد از سوار کردن بروی ماشین هردو مقاومت مربوط به گیت شروع به دود کردن کردند. موندم که مشکل کجاست!!!
مقاومت سیم پیچ شیر برقی ها هم اندازه گرفتم حدود4K5 بود ...
لطفا راهنمایی بفرمایید..
ممنونم

دوست عزیز ببین گیت ترایاک از کجا فرمان میگیره احتمالا افزایش ولتاژ روی گیت داری.

mojtabav

کاربر vip
کاربر
2019-10-18
95
192
سلام علیکم
با یاری خدا و راهنمایی دوست عزیز اشکال رفع شد.
اشکال همانطور که دوست عزیزم آقای امیر سجاد اشاره کرده بودند از زیر برد پیگیر شدم:
1-خط تغذیه زیر برد به علت سوختگی قبلی قطع شده بود.
2-خازن تغذیه تعویض شد
3-خازن 1 میکرو MKP به 100 نانو افت ظرفیت کرده بود که تعویض شد.
4-در قسمت سوییچ پمپ تخلیه بعد اپتو چند قطعه دیگر سوخته بودن و مسیر برد نیز رفته بود با اپتوترایاکMOC3041 و ترایاکی 1000 ولتی تیکه برد ساختم و جایگزین کردم. LG_BORD.jpg

بالا