آی پی امداد
abtahi

سوال در مورد بخاری

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
29
Yazd
سلام دوستان و همکاران گرامی
ببخشید نمیدونستم همچین سوالی مطرح هست درانجمن یا ن !
بخاری از روی شمعک بره روی شعله اصلی دیر میره و ی صدا کوپ وحشتناک میده گاز جمع میشه حالا تنظیمم نمیشه کرد شعله رو ثابته ؟؟
تجربه ای هست ؟؟

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,066
1,869
سلام
اگر ذهنم درست یاری کنه؛ زیر قاب شیر تنظیم شعله بخاری؛ ۲ تا پیچ هست. یکی از اونها برای تنطیم ارتفاع شعله شمعک هست و دیگری برای تنظیم ارتفاع شعله بخاری.
تصور می‌کنم چون ورودی گاز برای شعله اصلی بیش از حد هست؛ انفجار انجام میشه.
لذا ابتدا شعله شمعک رو زیاد کنید و اگر درست نشد؛ شعله اصلی بخاری رو کم کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: daniyal18

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
29
Yazd
سلام
اگر ذهنم درست یاری کنه؛ زیر قاب شیر تنظیم شعله بخاری؛ ۲ تا پیچ هست. یکی از اونها برای تنطیم ارتفاع شعله شمعک هست و دیگری برای تنظیم ارتفاع شعله بخاری.
درود تشکر بابت پاسخ مشکل اینه که نداره برا شمعک فقط در حداکثر حدعقل داره
و گمونم بچرخونم که ترموکوپل بره زیر شعله درست بشه
خیلی کمو زیاد کردم شعله اصلی رو فیلترم تعویض کردم بازم انفجار رخ میده یعنی گاز جمع میشه جا هم نداره برا تغییر جهت

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
29
Yazd
سلام
همون دوتا پیچ برا حدعقل یعنی در شعله کم یکیم برای شعله در حداکثر تنظیم میکنه ولی برا شمعک نداره قدیمیا شمعکا سه کله روشن میشد و پشت ی پیچ حالت درپوش بود داخلش ی پیچ دیگه که جدیدا نداره

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,066
1,869
همون دوتا پیچ برا حدعقل یعنی در شعله کم یکیم برای شعله در حداکثر تنظیم میکنه ولی برا شمعک نداره قدیمیا شمعکا سه کله روشن میشد و پشت ی پیچ حالت درپوش بود داخلش ی پیچ دیگه که جدیدا نداره

پس اجازه بدید همکارا راهنمایی دقیقتر انجام یدن.

• Like

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,319
1,541
اگر شمعک مدل تک شعله یا تک شاخه هست اول بازش کنید تمیزش کنید با تینر ۲۰۰۰۰ سوراخ ژیگلورش رو با سوزن چرخ خیاطی تمیز کنید ودوباره نصبش کنید و مقداری به مشعل اصلی نزدیکش کنید توسط دمباریک لولشو تا سریع روشن بشه مشع

• Like

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
29
Yazd
اگر شمعک مدل تک شعله یا تک شاخه هست اول بازش کنید تمیزش کنید با تینر ۲۰۰۰۰ سوراخ ژیگلورش رو با سوزن چرخ خیاطی تمیز کنید ودوباره نصبش کنید و مقداری به مشعل اصلی نزدیکش کنید توسط دمباریک لولشو تا سریع روشن بشه مشع
درود مشکل کثیفی بود دوده در قسمت خود سری شمعک مونده بود
تشکر از همه دوستان

بالا