آی پی امداد
abtahi

سه چراغه شدن مودم tplink w8151n

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
120
77
تهران
سلام دوستان یه مودم برام اومد که فقط با لن کار میکرد و وای فایش قطع شده بود ، باز کردم دیدم خازن ها بادکرده همه خازن های رو برد رو تعویض کردم ، بعد که روشن کردم با مشکل جدیدی مواجهه شدم ، مودم سه چراغه شد درصورتی که قبلش نبود ، قبلش فقط وای فای روشن نمیشد، ممکنه فایل فلشش بهم ریخته باشه ؟ اگه کسی داره برام بفرسته ورژنش هم ۱ هست
درضمن ایسی اصلی هم خیلی داغ میکنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
438
938
سلام دوستان یه مودم برام اومد که فقط با لن کار میکرد و وای فایش قطع شده بود ، باز کردم دیدم خازن ها بادکرده همه خازن های رو برد رو تعویض کردم ، بعد که روشن کردم با مشکل جدیدی مواجهه شدم ، مودم سه چراغه شد درصورتی که قبلش نبود ، قبلش فقط وای فای روشن نمیشد، ممکنه فایل فلشش بهم ریخته باشه ؟ اگه کسی داره برام بفرسته ورژنش هم ۱ هست
درضمن ایسی اصلی هم خیلی داغ میکنه
درود. به این تاپیک زیر مراجعه کنید.
نکته: چون خازن ها خراب شده بودن باعث بی ثباتی ولتاژ شدند و احتمالا به خود آی سی بایوس یا برنامه اش آسیب زدن. اگر آی سی از برند EON هست این احتمال خیلی بیشتره چون اینها برخلاف Winbond ها خیلی بی کیفیت و یکبار مصرف هستند. ضمنا مودمهای تک پورت تی پی لینک کمی نازک نازنجی تر از چهار پورت ها هستند و احتمال سوختن CPU آنها بیشتره. ولتاژ ِ سلف تغذیه 1.1 ولتی سمت راست CPU رو نسبت به GND بگیرین اگر نبود احتمالا سوخته. همچنین مقاومتش نسبت به زمین باید حدود 50 اهم باشه و اگه خیلی کم و نزدیک صفر شده اون هم نشونه سوختگیه.
عکس از مودم بذارین خیلی بهتره.

آخرین ویرایش:

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
120
77
تهران
درود. به این تاپیک زیر مراجعه کنید.
نکته: چون خازن ها خراب شده بودن باعث بی ثباتی ولتاژ شدند و احتمالا به خود آی سی بایوس یا برنامه اش آسیب زدن. اگر آی سی از برند EON هست این احتمال خیلی بیشتره چون اینها برخلاف Winbond ها خیلی بی کیفیت و یکبار مصرف هستند. ضمنا مودمهای تک پورت تی پی لینک کمی نازک نازنجی تر از چهار پورت ها هستند و احتمال سوختن CPU آنها بیشتره. ولتاژ ِ سلف تغذیه 1.1 ولتی سمت راست CPU رو نسبت به GND بگیرین اگر نبود احتمالا سوخته. همچنین مقاومتش نسبت به زمین باید حدود 50 اهم باشه و اگه خیلی کم و نزدیک صفر شده اون هم نشونه سوختگیه.
عکس از مودم بذارین خیلی بهتره.
ممنون. آیسی که WINBOND هست روی سلف یکسمت ولتاژ 1.1 یک سمت 1.3 دارم اما اهم اون 2.5 اهم هست یعنی cpu سوخته؟

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
438
938
خواهش می کنم. اگر ولتاژ 1.1 رو دارین یعنی CPU دچار اتصال داخلی نشده و احتمالا سالمه. سه چراغ شدن اول به دلیل خرابی خازن های الکترولیته. دوم مشکل بایوس(برنامه آی سی یا خود آی سی) و سوم لحیم سردی پایه های آی سی مستطیل شکل بافر(در مودمهای قدیمی) یا CPU. در آخر خرابی CPU یا در مواردی آی سی خط.
وقتی خازن های نو رو جایگزین خازنهای معیوب می کنین چیزی شبیه سیل اتفاق میوفته و خرابی های جزئی که وجود داشتن شدید میشن. برای همین سه چراغه شدن بعد از تعویض اتفاق افتاده و قبلش نبوده. احتمال زیاد براتون پیش اومده که یه برد با باتری و منبع تغذیه ضعیف، کژدار و مریز کار می کرده ولی با تعویض باتری و آداپتور کلا از کار افتاده.

آخرین ویرایش:

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
120
77
تهران
خواهش می کنم. اگر ولتاژ 1.1 رو دارین یعنی CPU دچار اتصال داخلی نشده و احتمالا سالمه. سه چراغ شدن اول به دلیل خرابی خازن های الکترولیته. دوم مشکل بایوس(برنامه آی سی یا خود آی سی) و سوم لحیم سردی پایه های آی سی مستطیل شکل بافر(در مودمهای قدیمی) یا CPU. در آخر خرابی CPU یا در مواردی آی سی خط.
وقتی خازن های نو رو جایگزین خازنهای معیوب می کنین چیزی شبیه سیل اتفاق میوفته و خرابی های جزئی که وجود داشتن شدید میشن. برای همین سه چراغه شدن بعد از تعویض اتفاق افتاده و قبلش نبوده. احتمال زیاد براتون پیش اومده که یه برد با باتری و منبع تغذیه ضعیف، کژدار و مریز کار می کرده ولی با تعویض باتری و آداپتور کلا از کار افتاده.
بایوس زدم نشد . اما سی پی یو رو که عوض کردم داغ بودنش کم شد دو سر سلف هم برابر شد 1.1 شد اهم هم شد 50 اما هنوز سه چراغه ممکنه فایل فلش مشکل داشته باشه؟

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
438
938
پایه یک آی سی فلش (CS - Chip Select Input) در مودمهای مختلف و در شرایط مختلف ولتاژش فرق می کنه و الزاما نیازی نیست همواره 3.3 ولت باشه. پایه هشتم (VCC) هست که حتما باید 3.3 ولت باشه.

پیوست‌ها

• 369.7 کیلوبایت بازدیدها: 12
  • 347.5 کیلوبایت بازدیدها: 10

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
438
938
بایوس زدم نشد . اما سی پی یو رو که عوض کردم داغ بودنش کم شد دو سر سلف هم برابر شد 1.1 شد اهم هم شد 50 اما هنوز سه چراغه ممکنه فایل فلش مشکل داشته باشه؟
کار سخت و نیاز به دقت خیلی بالای تعویض CPU رو انجام دادین پس استادین و بقیه اش براتون کاری نداره.
چون مودم نسبتا قدیمی هست فایل فلشش کمیابه. این دو تا فایل فلش رو چک کنین شاید جواب بدن:
پیوست کردن عکس از برد هم خیلی مهمه که بهتره انجام بدین.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

sajjad-d

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2008-07-21
326
949
اصفهان
مهندس چون میگی دستگاه کار میکرده اول خازن هایی را که تعویض کردی را دربیار . یا خازن ها بی کیفیت هستند یا به علت اینکه سر پایه های خازن فابریک روی برد کج شده و لحیم شده , احتمالا موقع خارج کردن خازن ها کمی قطعی مدار پیدا کردی . این مشکل خودم داشتم و الان اول پایه ها را صاف میکنم و بعد قطعه را در میارم که به اتصالات آسیبی وارد نشه
به هیچ وجه از خازن دست دوم برای تعمیر مودم وحتی بقیه دستگاه ها استفاده نکن

مقاومت های آرایه ای را هم چک کن که پایه های کثیف نداشته باشند

بالا