آی پی امداد
abtahi

سلکتور مولتیمتر وکتور vc97 v2.2

jahanerayane

کاربر vip
کاربر
2022-02-09
33
32
45
سلام همکاران عزیز.یه مولتیمتر vc97 v2.2 آوردند که خاموش بوده و تعمیر کردم اما پین های سلکتورش هم جدا شده بود و ترتیب درستش رو نمی دونم.دوستان اگر تصویری از چیدمان پین های سلکتور این نسخه دارند خیلی ممنون میشم ارسال کنند.با تشکر

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,111
1,955
سلام همکاران عزیز.یه مولتیمتر vc97 v2.2 آوردند که خاموش بوده و تعمیر کردم اما پین های سلکتورش هم جدا شده بود و ترتیب درستش رو نمی دونم.دوستان اگر تصویری از چیدمان پین های سلکتور این نسخه دارند خیلی ممنون میشم ارسال کنند.با تشکر

سلام
به این صفحه مراجعه بفرمایید.

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,111
1,955
متاسفانه عکس ها برای این ورژن نبود

سلام
تا زمانی که همکاران نظر خودشون رو اعلام کنن؛ می‌تونید با کلمات کلیدی VC97 V2.2 repair جستجو انجام بدید؛ فیلمهای زیادی، خصوصا تو یوتیوپ پیدا می‌کنید که امیدوارم راهگشا باشه.

jahanerayane

کاربر vip
کاربر
2022-02-09
33
32
45
سلام.این کارو انجام دادم کلی فیلم دیدم اما این مدلی نبود متاسفانه

h.r.z

کاربر vip
کاربر
2020-01-18
1
0
35
سلام پشت بر نقشه چیدمان رو کشید

mjpc

کاربر vip
کاربر
2021-12-07
8
3
یاسوج
youtube.com
سلام هر اطلاعاتی از ساختار مداریش و نقشه های مولتی متر و نحوه قرار گیری تیغه های سلکتور با جزییات از این مولتی متر میخواید در کانال و پیج یوتیوب بنده موجود هست حتی برنامه فلش این مالتی متر را بنده دارم از ورژن ۲ تا بالاتر مدل ۲۰۱۷

mjpc

کاربر vip
کاربر
2021-12-07
8
3
یاسوج
youtube.com
سلام هر اطلاعاتی از ساختار مداریش و نقشه های مولتی متر و نحوه قرار گیری تیغه های سلکتور با جزییات از این مولتی متر میخواید در کانال و پیج یوتیوب بنده موجود هست حتی برنامه فلش این مالتی متر را بنده دارم از ورژن ۲ تا بالاتر مدل ۲۰۱۷
سلام همکاران عزیز.یه مولتیمتر vc97 v2.2 آوردند که خاموش بوده و تعمیر کردم اما پین های سلکتورش هم جدا شده بود و ترتیب درستش رو نمی دونم.دوستان اگر تصویری از چیدمان پین های سلکتور این نسخه دارند خیلی ممنون

mjpc

کاربر vip
کاربر
2021-12-07
8
3
یاسوج
youtube.com

تجربیات کامل راجب تعمیرات مولتی متر ویکتور بررسی مدار تشخیص جریان و همینطور تعمیر مدار خازن سنج و مدارات مختلف دستگاه

بالا