ali_tala
کاربر
- 2008-06-19
- 64
- 150
درود
یکی از دلایلی که به الکترونیک علاقه مند شدم و در این حوزه ماندگار شدم کوره القایی بود. تا الان تلاش های زیادی برای رسیدن به این مهم انجام دادم.
مباحث این تاپیک رو از ابتدا تا به اینجام امشب مطالعه کردم. در کانال های یوتیوب قبلا این ترفند رو دیده بودم که با استفاده از دستگاه اینورتر جوشکاری میشه در جهت کوره القایی هم بهره لازم رو گرفت. اما خب هیچ وقت دستگاه جوش در اختیارم نبوده که بتونم این آزمایشات رو تست کنم. نتایج سخنان ارزشمند استاد غزال عزیز باید در نهایتِ این تاپیک به نتیجه مطلوب عملی میرسید. اگر براتون مقدور هست که مجدد توصیه های ایشون رو بکار بگیرید ، قطعا ایشون هم مجدد لطف کرده و راهنمایی خواهند کرد.
اخیرا یک کوره با برق تکفاز ساختم اما نتیجه مطلوبی حاصل نشد (فلز به شدت داغ میشه ولی به درجه سرخ شدن نمیرسه). نقشه کوره در پست 61 توسط یکی از دوستان ارائه شده که البته مدل IGBT هست و بنده نسخه دومش رو که با دو عدد ماسفت قدرت هست رو ساختم. به نظر خودم مشکل در سلف سری شده با کویل انتهای مدار هست و نتونستم مطابق توضیحات طراح مدار سلف رو بسازم.
مشاهده فایلپیوست 180527
در نهایت توجه شما رو به این کلیپ جلب میکنم.
https://www.aparat.com/v/7K2H3
سلام
اگر امکانش هست نمونه ای که خودتون ساختید رو فیلم یاعکس بزارید تا بتونیم نظر بدیم .
در ضمن من دستگاه اینورتر جوش در اختیار دارم اگر نظر یا راهکاری دارید بفرمایید تا تست کنم .
دوستان متخصص اگر جمع شوند و همکاری کنند قطعا به نتیجه عالی خواهیم رسید.
با تشکر