با سلام
استاد رجبی گرامی از توجه جنبعالی به این تاپیک تشکر میکنم.زنده باشین
استاد در یک کلام بنده هیچ تجربه ای در خصوص ساخت ترانس ندارم و برای توفیق در ساخت این ترانس نیازمند کسی هستم که تجربه ی محاسبه و ساخت ترانس رو داره،قسمت کاسکود که میفرمائین رو میتونم بسازم اما در مورد ترانس واقعا عاجزم،اگر لطف بفرمائین و اطلاعاتی در مورد مقطع سیم و اندازه هسته و موارد دیگه که تو ساختن این ترانس نیاز میشه رو توضیح بدین کمک بزرگی به بنده حقیر فرموده این
این ترانس با یک ترانس معمولی افزاینده یا کاهنده ولتاژ که به وفور ما استفاذه میکنیم چه فرقی خواهد داشت؟
بسیار ممنونم
با سلام :
در همین تاپیک نحوه محاسبه انتخاب هسته { توان ترانس } و محاسبات دور بر ولت و هر اطلاعات لازم به زبانی ساده ولی جامع و کاربردی توضیح و تشریح شده است مطالعه کنید بعدش با هر مشکلی مواجه شدین در خدمتون خواهم بود - از نرم افزارش هم میتونید به سهولت استفاده کنید برای اینکار کافیست که ولتاژها و جریان لازم خود را طبق قانون اهم محاسبه کرده و در باکسهای مربوطه قرار دهید تا نرم افزار سایر اطلاعات را در اختیارتون قرار بده در حال حاضر توضیحات بیشتر موجب مطالب تکراری و.... خواهد بود .
- داده هاتون خیلی مختصر و ناقص میباشند ... البته ممکن هست شما در ذهن خود نیاز هاتون را مجسم کنید اما متاسفانه بنده از دورادور نمیتونم که فرضیات و داده های ذهن شما را بخونم برای محاسبه یک ترانس داده های اولیه عبارتند از ولتاژ ورودی و خروجی و جریان خروجی و فرکانس کار ترانس و توان ترانس که به مورد مصرف و محل بکارگیری ان مربوط میشه و.....
حداقل باید داده های اولیه را ارایه دهید تا فرضیات ممکن گردد .
در ضمن ممکن هست یک چنین ترانسی با هسته اهنی در حد چند کیلو وزن و هزینه زیاد اما با فرکانس بالاتر و با استفاده از هسته فریت با همون توان وبا بازده بیشتر در حد چند صد گرم وزن داشته باشه که از اصول سویچینگ بهره می بره توصیه میکنم تاپیک ها مقداری بیشتر مطالعه کنید تا قلق کار دستون بیاد ما نیز در حد توان و میسور در خدمت خواهیم بود .
- یک ترانس فقط یک مبدل هستش و اینکه افزاینده یا کاهنده ؟؟؟ بستگی دارد چطور بکار گرفته شود و هیچ فرقی نسبت بهم ندارند ... فرضا یک ترانسی که با دادن 220 ولت برق شهر در خروجی یک ولتاژ 12 ولت ارایه میدهد { یک ترانس کاهنده خواهد بود } اما اگر همین ترانس را وارونه بکار ببریم { یعنی طرف 12 را به 12 ولت همون فرکانس اولی وصل کنیم در خروجی خود 220 ولت بما تحویل خواهد داد ( به نسبت توانش ) در نتیجه همین ترانس اینبار یک افزاینده خواهد بود } .
موفق باشید .