آی پی امداد
abtahi

روی استندبای ماندن تلویزیون سام مدل SAM UA43T5550TH با شماره برد TH358C1 بعد از پروگرام با RT809H

MahanSh77

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-08-18
19
21
مازندران
سلام خدمت دوستان عزیز

یک تلویزیون سام مدل SAM UA43T5550TH با شماره برد TH358C1 داشتم که روی آرم سام قفل کرده بود .

هارد رو از برد در آوردم و با زیف EMMC با برنامه ای که از داخل فایل VIP PLUS گرفتم پروگرام کردم .

بعد از نصب آی سی دستگاه روی استندبای قفل کرده و کنترل و دکمه ی پاور عمل نمی کنند .

چندین بار هارد رو ریبال کرم ولی نتیجه ثابت بود .

از فایل اولیه خودش هم بک آپ گرفته بود که وقتی پروگرامش کردم و همین نتیجه مشاهده شد .

لطفا راهنمایی کنید

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,523
4,781
سلام باید آپدیت میکردید . ولتاژ رگلاتورها برقرار هستند؟؟ از مین تصویر بگذارید .

MahanSh77

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-08-18
19
21
مازندران
سلام باید آپدیت میکردید . ولتاژ رگلاتورها برقرار هستند؟؟ از مین تصویر بگذارید .
درود
از نظر ولتاژی اوکی هست
اطلاعات دستگاه با تلوزیونی که لینکش رو میذارم مشابه هستش

MahanSh77

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-08-18
19
21
مازندران
سلام خدمت دوستان عزیز
یک تلویزیون سام به مدل 43t5550 و شماره برد TH358C1 داشتم که روی ارم سام قفل کرده بود.هارد رو از برد در اوردم و با زیف EMMC با برنامه ای که از داخل فایل vip گرفتم پروگرام کردم.
بعد از نصب ایسی دستگاه روی استندبای قفل کرده و کنترل و دکمه ی پاور عمل نمیکنند.چندین بار هارد رو ریبال کرم ولی نتیجه ثابت بود.از فایل اولیه خودش هم بک آپ گرفته بود که وقتی پروگرامش کردم همین نتیجه مشاهده شد.لطفا راهنمایی کنید
تصویری که ارسال میکنم مربوط به فایل بک آپ اولیه هستش
برای پروگرام کردن به ترتیب چه فایلی رو باید رایت کرد؟
من احتمال میدم که اشتباه از خودم هستش و بخاطر بی تجربه بودنم هست
IMG_0753.jpg

ALIGHOLAMPOR

VIP+ افتخاری
کاربر
تصویری که ارسال میکنم مربوط به فایل بک آپ اولیه هستش
برای پروگرام کردن به ترتیب چه فایلی رو باید رایت کرد؟
من احتمال میدم که اشتباه از خودم هستش و بخاطر بی تجربه بودنم هست
مشاهده فایل‌پیوست 220444
با سلام ودرود
برای پروگرم کردن فایل emmc احتیاج به ترتیب نداره شما فقط فایل اولی را که فقط نوشه BIN انتخاب کنید خودش به ترتیب رایت می کنه
من احتمال میدم شما یا خوب بکاپ نگرفته اید یا توی نصب هارد مشکل دارید که حتی با فایل خودش هم مثل اولش نمیشه ضمنا شماره هاردش چنده چون بعضی هارد ها جنش خوبی ندارند بر اثر حرارت جدا کردن ونصب کردن خراب میشه شماره هارد چنده

MahanSh77

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-08-18
19
21
مازندران
با سلام ودرود
برای پروگرم کردن فایل emmc احتیاج به ترتیب نداره شما فقط فایل اولی را که فقط نوشه BIN انتخاب کنید خودش به ترتیب رایت می کنه
من احتمال میدم شما یا خوب بکاپ نگرفته اید یا توی نصب هارد مشکل دارید که حتی با فایل خودش هم مثل اولش نمیشه ضمنا شماره هاردش چنده چون بعضی هارد ها جنش خوبی ندارند بر اثر حرارت جدا کردن ونصب کردن خراب میشه شماره هارد چنده
سلام
شمره ایسی KLM8G1GETF هستش

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,943
178,062
iRanTK.iR
سلام
شمره ایسی KLM8G1GETF هستش

درود بر شما

وقتی پروگرامر داره آی سی رو شناسایی میکنه و پاک و پروگرام میشه ، معمولا آی سی سالم هست .

شما با RT809H یک سریال پرینت بگیرید ببینید چی مینویسه ؟

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,943
178,062
iRanTK.iR
درود مجدد

قربان این هیچ علائم حیاتی نداره !

به پورت VGA متصل کردید ؟

بالا