- 2009-07-15
- 4,874
- 26,060
درود بر دوستان و همکاران گرامی///دوستان بخصوص استاد غزال گرامی نیاز به راهنمایی دارم///اقا من یدونه ترانس ایزوله 1به1 یعنی 220 به 220 ولت میخوام بسازم واسه استفاده در خونه خودم (چند وقتی هستش یدونه پسر بچه دارم توی کار ما تعمیرکارا خیلی دخالت میکنه و مدام دستش به کلید و پریز و هر وسیله برقی که توی خونه هست بنده.....چند باری هم برق به شدت نوازشش کرده ولی دست بردار نیست:yesبر این اساس توی فکرم که یک ترانس قدرت 220 به 220 بسازم و توی خونه برق ساختمان را کلا ایزوله کنم ..
الان از دوستان راهنمایی کامل میخوام چون من تجربه ای در محاسبه و پیدا کردن لوازم و....ندارم لطفا دقیق و به زبان ساده لطف کنید راهنمایی فرمایید .ترانس هم حدود 3تا4کیلو وات جواب کارم را میده ...در ضمن لوازمش را از چه فروشگاهی تهیه کنم اگر جایی را سراغ دارید شمارشو توی خصوصی برام ارسال کنید
الان از دوستان راهنمایی کامل میخوام چون من تجربه ای در محاسبه و پیدا کردن لوازم و....ندارم لطفا دقیق و به زبان ساده لطف کنید راهنمایی فرمایید .ترانس هم حدود 3تا4کیلو وات جواب کارم را میده ...در ضمن لوازمش را از چه فروشگاهی تهیه کنم اگر جایی را سراغ دارید شمارشو توی خصوصی برام ارسال کنید