آی پی امداد
abtahi

مشکل: روشن نشدن لباسشویی مجیک

mnodehi

کاربر
2014-03-18
3
0
ماشین لباسشویی مجیک مدل xqg70-968el بردش مشکل پیدا کرده و روشن نمیشه لطفا کمک کنید در عیب یابی اون دوستان و استادان گرامی کمک کنید شب عیدی دست ما رو گذاشته تو حنا :(
8pic.ir/images/1date8zh932ex8ktlpo1.jpg

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
دوست عزیز یک عکس از برد با کیفیت بگذارید و کارهایی که روش انجام شده را هم بیان کنید

mnodehi

کاربر
2014-03-18
3
0
عرضم به خدمت شما ، میکرو سوییچ درب مشکل پیدا کرده بود ، یک بار تعویض شد تا یک ماه کار می کرد ، این سری بعد از خطای درب لباسویی (عدم قفل شدن) چند بار خاموش و روشن شد برد و دیگه الان روشن نمیشه ، یه آی سی تغذیه viper22a داشت تعویضش کردم به پیشنهاد دوستان ولی مشکل همچنان پا برجاست :( در حال تست کردن بقیه قطعات هستم در اولین فرصت یک عکس با کیفیت میزارم ، اگر ممکنه راهنمایی کنید مشکل روشن نشدن رو از کدوم قسمت برد دنبال کنم تا سریع تر نتیجه بگیرم . با تشکر .

iatii

کاربر
2015-03-18
1
0
ما هم همچین مشکلی داریم قبلا دادیم به تعمیرکار بعدش که آوردیمش آب میداد کل آشپزخونه رو آب برمی داشت. حالا که دوباره بردیمش میگه بردش سوخته . به خاطر آب بوده ؟

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
دوست عزیز یک تصویر از برد لباسشویی بگذارید و بگویید در کدام شهر هستید تا راهنمایی کنم

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
عرضم به خدمت شما ، میکرو سوییچ درب مشکل پیدا کرده بود ، یک بار تعویض شد تا یک ماه کار می کرد ، این سری بعد از خطای درب لباسویی (عدم قفل شدن) چند بار خاموش و روشن شد برد و دیگه الان روشن نمیشه ، یه آی سی تغذیه viper22a داشت تعویضش کردم به پیشنهاد دوستان ولی مشکل همچنان پا برجاست :( در حال تست کردن بقیه قطعات هستم در اولین فرصت یک عکس با کیفیت میزارم ، اگر ممکنه راهنمایی کنید مشکل روشن نشدن رو از کدوم قسمت برد دنبال کنم تا سریع تر نتیجه بگیرم . با تشکر .
شما یک تصویر از پشت و روی برد بگذارید و بگویید در کدام شهر هستید تعمیرکاری یا لباسشویی خودت است موفق باشید

mnodehi

کاربر
2014-03-18
3
0
سلام دوست من ، شرمنده دیر پاسخ میدم خوردم به ایام عید ، ماشین خودمه ، کار تعمیرات این وسایل رو قبلاً به صورت آماتور انجام دادم ، ولی خوب این سری به مشکل خوردم ، حالا برد رو دادم به یکی از دوستان که تو الکترونیک از من وارد تر بود تست کنه خورد به تعطیلات اون بنده خدا هم نیست الان برد دستش مونده ، من ساکن بجنورد هستم ، باز هم ممنونم از راهنماییتون ایشالا پنجم به بعد بیاد بنده خدا نتیجه رو با عکس با کیفیت برد میزارم تو انجمن ، امیدوارم سال خوبی رو شروع کرده باشید . یا علی

salmant

کاربر vip
کاربر
2010-02-23
9
25
سلام من لباسشویی مجیک مدل 968el ارور e33 میده ممنون ممنون میشم راهنمایی کنید 09136049178

آخرین ویرایش:

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
پاسخ : رد: روشن نشدن لباسشویی مجیک

سلام من لباسشویی مجیک مدل 968el ارور e33 میده ممنون ممنون میشم راهنمایی کنید 09136049178
در کدام مرحله و عکسی از لباسشویی ارسال کنید(موضوع جدید باید در تایپک جدید ارسال شود واین از قوانین سایت است)

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,311
ایران
باسلام

7.png
نوشته اصلی توسط salmant

اعلام شماره موبایل خلاف مقررات است از پیام خصوصی استفاده کن
همانطوریکه دوستمان نیز اشاره کردند چون مربوط به موضوع دیگری است در یک تاپیک جداگانه مطرح گردد

بالا