آی پی امداد
abtahi

مشکل: روشن نشدن صفحه کوماکس dpv-4pn

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
608
1,100
درود.آیفون مذکور وقتی به برق وصل میشه صدای تق تق از گوشی میومد و ال ای دی چشمک میزد و ولتاژ حروجی حدود ۱۲ ولت بود.تغدیه بررسی شد و خازن ۴۷۰ میکرو خروجی تعویض شد و ولتاژ خروجی حدود ۱۳.۵ ولت شد و چشمک زدن متوقف شد ولی باز هم تق تق داره.با منبع تغدیه ولتاژ دادم که صدای تق تق هم افتاد.الان مشکلی که هست اینه که صفحه روشن نمیشه.با زدن دکمه صفحه ، ولتاژ حدود ۱۲ ولت روی سیمهای قرمز و زرد برد تصویر میاد ولی صفحه خاموشه. ترانزیستورهای tip و c945 برد قلاب هم سالمه.ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.پیشاپیش سپاس فراوان
Dpv 4pn.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fata

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
608
1,100
خازن ۴۷ میکرو آی سی تغذیه هم نشتی داشت و تعویض شد.الان دیگه تق تق هم نداره و خروجی تغذیه شد ۱۴.۵ ولت و ظاهرا تغذیه دیگه مشکلی نداره.آیفون زنگ میخوره ولی صفحه روشن نمیشه.لطفا راهنمائی میفرمائین کجاها رو باید تست کنم.سپاس

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
608
1,100
اساتید محترم ممنون میشم در صورت امکان راهنمایی بفرمائین.سپاس

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
608
1,100
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
608
1,100
دوستان گرامی کسی با این مشکل مواجه نشده؟ممنون میشم کمک کنید مشکل من حل شه.سپاس

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
608
1,100
دوستان لطفا میفرمائید چجوری ترانس های ولتاژ رو ولتاژگیری کنم؟اندازه استاندارد ولتاژها چقدر هست؟ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
800
2,616
تهران -شانکهای
دوستان لطفا میفرمائید چجوری ترانس های ولتاژ رو ولتاژگیری کنم؟اندازه استاندارد ولتاژها چقدر هست؟ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

با احترام
گوشه شمال شرقی، های ولتاژ ،یک دیود مشکی هستش که اگه یادم باشه ، روی کاتد ولتاژ حدود ۵۰۰ ولت باید داشته باشه . اگه خیلی بالا باشه ،نشانه خرابی ترانس هستش .
این کار رو انجام بدید تا بعدش . در ضمن خازن های جانبی رگولاتور ۱۰ ولت ورودی رو حرارت بدید . گاهی وقتها خرابی یکی از این خازنها باعث خاموشی لامپ میشه .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: smm9297

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
608
1,100
با احترام
گوشه شمال شرقی، های ولتاژ ،یک دیود مشکی هستش که اگه یادم باشه ، روی کاتد ولتاژ حدود ۵۰۰ ولت باید داشته باشه . اگه خیلی بالا باشه ،نشانه خرابی ترانس هستش .
این کار رو انجام بدید تا بعدش . در ضمن خازن های جانبی رگولاتور ۱۰ ولت ورودی رو حرارت بدید . گاهی وقتها خرابی یکی از این خازنها باعث خاموشی لامپ میشه .
موفق باشید .

درود بر شما مهندس پارسای عزیز.بسیار ممنونم از لطفتون.بابت راهنمائیهای ارزندتون که همیشه شامل حال بنده حقیر شده بی نهایت سپاسگزارم و امیدوارم روزی جبران کنم.فرمایشات شما رو انجام میدم ک نتیجه رو اعلام میکنم.بازم ممنونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Parsa2309

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
608
1,100
درود.مهندس پارسای عزیز ضمن عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخ ، اطراف ترانس فقط یک دیود هست که کاتدش حدود ۱۱ ولت داره.خازنهای اطراف رگولاتور ۱۰ ولت هم گرم کردم ولی تاثیری نداشت.خروجی رگولاتور ۱۰ ولت هست.و قبلا هم عرض کردم با زنگ خوردن ولتاژ سیمهای زرد و قرمز مربوط به تصویر ۱۳.۵ ولت میشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمائین لطفا.

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
800
2,616
تهران -شانکهای
درود.مهندس پارسای عزیز ضمن عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخ ، اطراف ترانس فقط یک دیود هست که کاتدش حدود ۱۱ ولت داره.خازنهای اطراف رگولاتور ۱۰ ولت هم گرم کردم ولی تاثیری نداشت.خروجی رگولاتور ۱۰ ولت هست.و قبلا هم عرض کردم با زنگ خوردن ولتاژ سیمهای زرد و قرمز مربوط به تصویر ۱۳.۵ ولت میشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمائین لطفا.

با احترام .
ممنون و سپاسگذارم. هر آنچه عرض میکنم ، بی منت بوده و ادای دین و انجام وظیفه.
عرض کردم شمال شرقی که هم دیود مشکی هستش و هم زنر و در کنار هم .اگه اجازه بدید فردا صبح یه مانیتور باز کنم و اطلاعات دقیقتر رو خدمتتون عرض کنم . ولتاژ ۱۳/۵ولت باید باشه و گرنه اشکال از برد صوت هستش .اگه روی همون دیود که مد نظر هستش، ولتاژ پایین دارید پس در ورودی مشکلاتی هست که در پاره ای از مواقع قابل حل شدن خواهد بود.
سپاس و شب خوش

بالا