آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن ایفون تصویری تابا ۱۰۳۵

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
558
355
با سلام دوستان ایفون تصویری فوق هیچگونه جریانی نمیکشد در زمانی هم که باز کردم ولتاژ تغذیه به همون دو نقطه که سوکت را در اورده ام وصل شده بود وضمنا اینکه نه سوکت منفی و نه مثبت به هیچ یک از خازنهای بزرگ وصل نیست از دوستان تقاضا دارم که اولا محل تغذیه را روی برد مشخص کنند و ثانیا هم درمورد عیب یابی راهنمایی فرمایند باتشکر تصاویر نیز پیوست می باشد

پیوست‌ها

• 951.2 کیلوبایت بازدیدها: 37
  • 694.2 کیلوبایت بازدیدها: 34

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
558
355
ببین رگولاتور ولتاژ داره یا نه؟ tp پایه وسط ولتاژ میاد؟
درود دوست عزیز رگولاتورها ولتاژ ندارن در صورتی که خودم با منبع به 7812ولتاژ میدم روشن میشه اما نه منفی و نه ولتاژ مثبت هیچکدام به پایه های رگولاتور ها راهی ندارن

هویدا

کاربر vip
vip
کاربر
2014-03-07
259
365
درود بر شما اون قسمت که سوکت تغذیه وصل بوده مربوط به زنگ هستش وسوکت تغذیه رو به مادگی نزدیک خازنهای بزن توی فقط ببین مثبت منفی سرجاش باشه

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
558
355
درود بر شما اون قسمت که سوکت تغذیه وصل بوده مربوط به زنگ هستش وسوکت تغذیه رو به مادگی نزدیک خازنهای بزن توی فقط ببین مثبت منفی سرجاش باشه
بسیار ممنون از لطف شما اما جایی برای اتصال منبع تغذیه نیست مشگل اینه که دیگر سوکت خالی توی برد نداریم

com-service

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-08
70
475
سلام شما سوکت جا به جا زدین
سوکت دو فیش که سیم های آبی داره باید بخوره سوکت خالی سمت راست برد تو عکس پایین عکسه و اونی که کنار بقیه سوکت ها هست مال تغذیه هستش یه عکس بهتر بفرست

پیوست‌ها

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
558
355
سلام شما سوکت جا به جا زدین
سوکت دو فیش که سیم های آبی داره باید بخوره سوکت خالی سمت راست برد تو عکس پایین عکسه و اونی که کنار بقیه سوکت ها هست مال تغذیه هستش یه عکس بهتر بفرست
با درود دوست عزیز ضمن تشکر از زحمات ارزنده جناب عالی . همانطور که فرموده بودین جای تغذیه را من اشتباهی زده بودم به دلیل اینکه در زمان باز کردن دیدم که سوکت تغذیه را به اونجا وصل کرده بودند اما با توضیحات کاملی که جناب عالی فرمودین مشگل مرتفع گردید خیلی خیلی ممنون از لطف شما

بالا