آی پی امداد
abtahi

روشن ماندن هم زمان چراغ ها روی ماژول TP4056

Apriliyaa

کاربر
2013-01-23
49
31
سلام و ارادت
یک عدد ماژول شارژ باطری لیتیومی دارم که وقتی به باطری وصل می کنم هر دو چراغ باهم روشن می مونن
توضیح اینکه در این ماژول چراغ قرمز وقتی که باطری شارژ نداره وصل می کنیم روشن میشه و چراغ آبی وقتی باطری فول شارژ شد اما الان هردوتا باهم روشن می مونن خواستم بدوم مشکل از کجاست
ممنون

HS13&86

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-03-31
894
1,784
استان گلستان
سلام و ارادت
یک عدد ماژول شارژ باطری لیتیومی دارم که وقتی به باطری وصل می کنم هر دو چراغ باهم روشن می مونن
توضیح اینکه در این ماژول چراغ قرمز وقتی که باطری شارژ نداره وصل می کنیم روشن میشه و چراغ آبی وقتی باطری فول شارژ شد اما الان هردوتا باهم روشن می مونن خواستم بدوم مشکل از کجاست
ممنون
با سلام،
دو علت اصلی میتونه خرابی باتری و ضعیف بودن سیم بین باتری و ماژول باشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Apriliyaa

Apriliyaa

کاربر
2013-01-23
49
31
با سلام،
دو علت اصلی میتونه خرابی باتری و ضعیف بودن سیم بین باتری و ماژول باشه.
ممنون از شما
دقت بفرمایید عنوان کرده بودم زمانی که اصلا هیچ باطریی وصل نیست دوچراغ هم باهم روشن هستند و البته باطری در حال حاضر فکر می کنم حداقل 40 درصد شارژ داره و به راحتی چراغ قوه رو روشن نگه میداره
در خصوص بحث سیم هم از دو نوع سیم متفاوت استفاده کردم که باز نتیجه همون بوده

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,385
12,200
سلام و ارادت
ممنون
ممنون از شما
دقت بفرمایید عنوان کرده بودم زمانی که اصلا هیچ باطریی وصل نیست دوچراغ هم باهم روشن هستند و البته باطری در حال حاضر فکر می کنم حداقل 40 درصد شارژ داره و به راحتی چراغ قوه رو روشن نگه میداره
در خصوص بحث سیم هم از دو نوع سیم متفاوت استفاده کردم که باز نتیجه همون بوده

سلام
یک بار دیگه نوشته های خودتون را بخونید
بار اول نوشته اید وقتی به باتری وصل می کنم و بار دوم نوشته اید وقتی هیچ باتری وصل نیست و جواب دوستمون هم پاسخ به نوشته اول شماست که کاملا درسته
و اگر بدون باتری هر دو چراغ روشنه طبیعیه

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
493
1,053
درود. طبق دیتا شیت روشن ماندن همزمان LED های قرمز و سبز(آبی) به این دلایل هست:
1) ولتاژ ورودی بسیار کم است
2) دمای باتری بسیار کم و یا بسیار زیاد است
3) باتری متصل نشده است.

خازن SMD ده میکروفاراد که یک سرش متصل به پایه پنجم (BAT) آی سی هست و آن سرش به گراند وصله هم، ممکنه در این وضعیت تاثیر داشته باشه.

البته یه سری از این ماژولها کلا از وقتی نو هستن این حالت دو چراغه بودن رو دارن ولی نهایتا کارشون رو درست انجام میدن و باتری رو درست و به اندازه شارژ می کنن.

اگر موارد فوق نبود، آی سی TP4056 ماژول شما ایراد پیدا کرده و بهتره از یک ماژول دیگه استفاده کنید و یا فقط آی سی رو تعویض کنید. با قیمت ناچیزی که این آی سی و حتی ماژول دارن دلیلی نداره که اینقدر خودتون رو درگیرش کنین. مدل دو آی سی که علاوه بر TP4056 دارای آی سی محافظ DW01 هستن بهتر و کاراتر از مدل ساده برای باتریهای لیتیومی حساس به دشارژ کامل هستن و پیشنهاد میشه از اون مدل تهیه کنید.

پیوست‌ها

• 313.4 کیلوبایت بازدیدها: 13
  • 1.2 مگابایت بازدیدها: 12
  • 59.5 کیلوبایت بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Apriliyaa

کاربر
2013-01-23
49
31
درود. طبق دیتا شیت روشن ماندن همزمان LED های قرمز و سبز(آبی) به این دلایل هست:
1) ولتاژ ورودی بسیار کم است
2) دمای باتری بسیار کم و یا بسیار زیاد است
3) باتری متصل نشده است.

خازن SMD ده میکروفاراد که یک سرش متصل به پایه پنجم (BAT) آی سی هست و آن سرش به گراند وصله هم، ممکنه در این وضعیت تاثیر داشته باشه.

البته یه سری از این ماژولها کلا از وقتی نو هستن این حالت دو چراغه بودن رو دارن ولی نهایتا کارشون رو درست انجام میدن و باتری رو درست و به اندازه شارژ می کنن.

اگر موارد فوق نبود، آی سی TP4056 ماژول شما ایراد پیدا کرده و بهتره از یک ماژول دیگه استفاده کنید و یا فقط آی سی رو تعویض کنید. با قیمت ناچیزی که این آی سی و حتی ماژول دارن دلیلی نداره که اینقدر خودتون رو درگیرش کنین. مدل دو آی سی که علاوه بر TP4056 دارای آی سی محافظ DW01 هستن بهتر و کاراتر از مدل ساده برای باتریهای لیتیومی حساس به دشارژ کامل هستن و پیشنهاد میشه از اون مدل تهیه کنید.
ممنون خیلی جامع بود
من دو تا هم زمان گرفتم و هر دوتا این مشکل رو داشته بعیده از خود برد و قطعات اون باشه
میمونه این وسط فقط پایین بودن ولتاژ ورودی که من با شارژر موبایل این کار رو انجام میدادم ولی یه آداپتور 5 ولت 2 آمپر دارم با اون تست کنم ببینم یا نه آمپرش زیادی برای این بالاست ؟

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
493
1,053
ممنون خیلی جامع بود
من دو تا هم زمان گرفتم و هر دوتا این مشکل رو داشته بعیده از خود برد و قطعات اون باشه
میمونه این وسط فقط پایین بودن ولتاژ ورودی که من با شارژر موبایل این کار رو انجام میدادم ولی یه آداپتور 5 ولت 2 آمپر دارم با اون تست کنم ببینم یا نه آمپرش زیادی برای این بالاست ؟
خواهش می کنم. شدت جریان بیشتر فقط زمانی مشکل ساز میشه که اتصال کوتاه داشته باشیم وگرنه مدار سالم فقط به اندازه مورد نیاز خودش آمپر می کشه، حالا منبع تغذیه می خواد یک آمپر باشه یا ده آمپر. اون ولتاژه که نباید بیشتر از میزان تعیین شده باشه.

Apriliyaa

کاربر
2013-01-23
49
31
من امروز تست می کنم و نتیجه رو اینجا شیر می کنم شاید یه زمانی به درد یه بندخدایی خورد
به هر حال تشکر از شما

Apriliyaa

کاربر
2013-01-23
49
31
باتشکر از نادر عزیز مشکل حل شد
یه اداپتور 5 ولت دو آمپر وصل کردم بهش اوکی شد

بالا