- 2018-06-24
- 242
- 324
سلام
وقت به خیر
ی پاور کامپیوتر هست الان چند روزه دارم باهاش ور میرم ولی هیچ جوره رضایت نمیده که دوباره کارکنه
گفتم باشما عزیزان اشتراک بزارم شاید تجربه دوستان کار ساز شد
تو عنوان گفتم ، ولتاژ استند بایی نمیاد ، ن Vsb و ن ولتاژ P.S
وقتی خودم با ی منیع تغذیه به دوتا دیود خروجی ترانس استند بایی ولتاژ اعمال کردم (ی 5 ولت و ی 12 ولت )(برق هم وصل کردم ) شروع به کار کرد ، و همه ولتاژ ها هم رو تستر درست بودن.
به این نتیجه رسیدم که هر چی هست قبل ترانس استند بایی باید باشه.
دو تا مقاومت کم 2.2 اهم تو مسیر کلکتور ترانزیستور قدرت استند بایی سوخته بود من نداشتم جاش 1.8 اهم گذاشتم
ترانزیستور قدرت استند بایی رو خارج مدار تست کردم
ترانزیستور درایو ترانزیستور قدرت سوخته بود تعویض کردم
ترانس استند بایی رو با نمونه سالم تعویض کردم
tl431 تعویض شده ، اپتو کوپلر سالمه ( هر چند که اینا بعد از ترانس استند بایی هستش و مشکل من احتمالا قبل ترانسه)
همه مقاومت ها و دیود ها و خازن ها رو تست کردم اونایی که زره ای مشکوک بودن رو خارج برد تست کردم و خراب ها تعویض شدن.
ولتاژ CE ترانزیستور قدرت 315 ولته
نمیدونم چرا عمل سوییچ و نوسان شروع نمیشه تا تو سیم پیچ ولتاژ القا بشه .
ی سوالی ، آی سی 7500 تو راه افتادن ولتاژ استند بایی کاری انجام میده ؟
وقت به خیر
ی پاور کامپیوتر هست الان چند روزه دارم باهاش ور میرم ولی هیچ جوره رضایت نمیده که دوباره کارکنه
گفتم باشما عزیزان اشتراک بزارم شاید تجربه دوستان کار ساز شد
تو عنوان گفتم ، ولتاژ استند بایی نمیاد ، ن Vsb و ن ولتاژ P.S
وقتی خودم با ی منیع تغذیه به دوتا دیود خروجی ترانس استند بایی ولتاژ اعمال کردم (ی 5 ولت و ی 12 ولت )(برق هم وصل کردم ) شروع به کار کرد ، و همه ولتاژ ها هم رو تستر درست بودن.
به این نتیجه رسیدم که هر چی هست قبل ترانس استند بایی باید باشه.
دو تا مقاومت کم 2.2 اهم تو مسیر کلکتور ترانزیستور قدرت استند بایی سوخته بود من نداشتم جاش 1.8 اهم گذاشتم
ترانزیستور قدرت استند بایی رو خارج مدار تست کردم
ترانزیستور درایو ترانزیستور قدرت سوخته بود تعویض کردم
ترانس استند بایی رو با نمونه سالم تعویض کردم
tl431 تعویض شده ، اپتو کوپلر سالمه ( هر چند که اینا بعد از ترانس استند بایی هستش و مشکل من احتمالا قبل ترانسه)
همه مقاومت ها و دیود ها و خازن ها رو تست کردم اونایی که زره ای مشکوک بودن رو خارج برد تست کردم و خراب ها تعویض شدن.
ولتاژ CE ترانزیستور قدرت 315 ولته
نمیدونم چرا عمل سوییچ و نوسان شروع نمیشه تا تو سیم پیچ ولتاژ القا بشه .
ی سوالی ، آی سی 7500 تو راه افتادن ولتاژ استند بایی کاری انجام میده ؟