آی پی امداد
abtahi

راهنمایی مدارپروتکت امپلیفایر

مهدی.س

کاربر vip
کاربر
2018-03-16
53
62
سلام اساتید،خواهشمیکنم اگراطلاع داریدویانقشه شماتیک دارید بگیدمدارپروتکت امپلیفایرماشین چطوریه واصولا بیشترکجاش خراب میشه،من فقط دوتانرانزیستورروبروی هم درکنارایسیtl494 رو که به مدارپروتکت مربوطه رو میدونم ودیگرهیچ...دلیل کارنکردن پروتکت یا خودبخودفعال شدنش رو نمیتونم متوجه بشم چون هرچی گشتم نتونستم شماتیکش رو پیداکنم یاکسی برام انالیزکنه تابفهمم...الان جهت تعمیریک امپلی بدجورگیرکردم ومشتری معطل مونده...

404

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2023-10-31
406
745
اردکان
سلام اساتید،خواهشمیکنم اگراطلاع داریدویانقشه شماتیک دارید بگیدمدارپروتکت امپلیفایرماشین چطوریه واصولا بیشترکجاش خراب میشه،من فقط دوتانرانزیستورروبروی هم درکنارایسیtl494 رو که به مدارپروتکت مربوطه رو میدونم ودیگرهیچ...دلیل کارنکردن پروتکت یا خودبخودفعال شدنش رو نمیتونم متوجه بشم چون هرچی گشتم نتونستم شماتیکش رو پیداکنم یاکسی برام انالیزکنه تابفهمم...الان جهت تعمیریک امپلی بدجورگیرکردم ومشتری معطل مونده...
شماتیک امپلی خدمت شما

پیوست‌ها

404

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2023-10-31
406
745
اردکان
فقط در صورت جریان کشی بیش از حد پروتکت میکنه
ممنونم.میشه بفرمایید چراباوجودتست ترانزیستورها وسالم بودن اونها،پروتکت کارنمیکنه؟بااتصال کوتاه کردن ترمینال خروجی صدا پروتکت نمیشه!!!

مهدی.س

کاربر vip
کاربر
2018-03-16
53
62
فقط در صورت جریان کشی بیش از حد پروتکت میکنه
سلام.ببین من دوسرترمینال رو یکسره کردم اماپروتکت نکرد،ماسفت دودمیکنه اماپروتکت نمیشه،ایسی رو عوضکردم اما بازپروتکت نمیشه،اصلاایرادکاردرپروتکت نکردنه،
خواهشمیکنم کسی اگرمطلعه بگه مدار پروتکت خرابیش ازچیاهست؟ ترانزیستورهای متصل به لامپ پروتکت واپتوکوپلرروچک کردم وسالمن،اقادستم بدامنتون،اگراگاهید یادبدین بهم

شهریآر

کاربر
2019-09-09
57
282
39
کرج
هرگز وارد کار و حرفه ای که از اون سررشته ندارید نشوید
کارهایی را قبول کنید که قبلا در اون کار و حرفه سالها تلاش کردید و بقولی سالها خاک اون کار را خورده اید و به زیر و بم کار آشنایی کامل دارید و استاد کار شدید
و براحتی از پس هر نوع تعمیر و مشکلی برمیایید
نه اینکه بعنوان مثال شغل و حرفه بنده خرید و فروش قطعات و لوارم جانبی هست و حالا بخواهم تعمیرات بلنگو و یا تعمیرات ضبط و تلوزیون هم انجام بدهم

بله ممکنه گاهی اقبال یاری کند ودو سه تا کار ساده مانند تعویض خازن بادکرده و فیوز و امثالهم که نیاز به مهارت کافی نداره هم به پست آدم بخوره و بسرعت کار جمع بشود ولی همیشه اینطوری نیست!!

و صد در صد اون روی سکه و دشواری های کار هم نمایان میشه
اگر در تعمیرات مهارت کافی داشته باشیم از پس هر نوع مشکلی برمیاییم
ولی مهارت نداشته باشیم ، هم به خودتون زیان و خسارت وارد میکنیم و هم دستگاه مشتری را داغون میکنیم
برخی مشتری ها شدید پیگیر هستند و دنبال بهونه میگردن و اگر متوجه بشوند که طرف اینکاره نبوده و دستگاهش را با ناواردی خرابتر کرده پیگیری و شکایت هم میکنند و دردسر های زیادی میتراشن

درواقع این قبیل انجمن های تعمیراتی مختص به استادکارهایی هست که ‌در رسته ای فعالیت میکنند وخودشون استادکار ماهر هستند
صرفا برخی ریزه کاری ها را با دیگر همکارانشون مشورت میکنند و به این ترتیب به همدیگه کمک میکنند

مسلما اگر شخص اینکاره نباشد هرگز از راهنمایی های دیگران هم نمیتونه بهره کافی ببره زیرا چیزی سردرنمیاره که بتونه نسبت به کمک و راهنمایی های دیگران واکنش صحیح نشان بدهد و مشکل دستگاه مورد تعمیر را حل نماید
و حتی نمیتواند مشکل دستگاه را تشریح نماید که دیگران بتوانند کمک نمایند

پرحرفی کردم لطفا ناراحت نشوید در آخر بعنوان یک دوست سعی کنید در حرفه ای فعالیت کنید و سفارش قبول کنید که خودتون قادر به پاسخگویی به مشتری به نحو احسن میباشید خودتون با تکیه به خودتون سفارش قبول کنید
نه با تکیه به انجمن های تعمیراتی !!

404

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2023-10-31
406
745
اردکان
سلام.ببین من دوسرترمینال رو یکسره کردم اماپروتکت نکرد،ماسفت دودمیکنه اماپروتکت نمیشه،ایسی رو عوضکردم اما بازپروتکت نمیشه،اصلاایرادکاردرپروتکت نکردنه،
خواهشمیکنم کسی اگرمطلعه بگه مدار پروتکت خرابیش ازچیاهست؟ ترانزیستورهای متصل به لامپ پروتکت واپتوکوپلرروچک کردم وسالمن،اقادستم بدامنتون،اگراگاهید یادبدین بهم
اگر از نحوه عملکرد tl494 اطلاع داشته باشید میدونید دو آپ امپ داخلی و یک خروجی مشترک داره که ازش در ۹۹ درصد مواقع برای فعال کردن دد تایم استفاده میشه
پایه های این آپ آمپ رو دنبال کنید مخصوصا مثبت رو
1000026621.jpg

مهدی.س

کاربر vip
کاربر
2018-03-16
53
62
هرگز وارد کار و حرفه ای که از اون سررشته ندارید نشوید
کارهایی را قبول کنید که قبلا در اون کار و حرفه سالها تلاش کردید و بقولی سالها خاک اون کار را خورده اید و به زیر و بم کار آشنایی کامل دارید و استاد کار شدید
و براحتی از پس هر نوع تعمیر و مشکلی برمیایید
نه اینکه بعنوان مثال شغل و حرفه بنده خرید و فروش قطعات و لوارم جانبی هست و حالا بخواهم تعمیرات بلنگو و یا تعمیرات ضبط و تلوزیون هم انجام بدهم

بله ممکنه گاهی اقبال یاری کند ودو سه تا کار ساده مانند تعویض خازن بادکرده و فیوز و امثالهم که نیاز به مهارت کافی نداره هم به پست آدم بخوره و بسرعت کار جمع بشود ولی همیشه اینطوری نیست!!

و صد در صد اون روی سکه و دشواری های کار هم نمایان میشه
اگر در تعمیرات مهارت کافی داشته باشیم از پس هر نوع مشکلی برمیاییم
ولی مهارت نداشته باشیم ، هم به خودتون زیان و خسارت وارد میکنیم و هم دستگاه مشتری را داغون میکنیم
برخی مشتری ها شدید پیگیر هستند و دنبال بهونه میگردن و اگر متوجه بشوند که طرف اینکاره نبوده و دستگاهش را با ناواردی خرابتر کرده پیگیری و شکایت هم میکنند و دردسر های زیادی میتراشن

درواقع این قبیل انجمن های تعمیراتی مختص به استادکارهایی هست که ‌در رسته ای فعالیت میکنند وخودشون استادکار ماهر هستند
صرفا برخی ریزه کاری ها را با دیگر همکارانشون مشورت میکنند و به این ترتیب به همدیگه کمک میکنند

مسلما اگر شخص اینکاره نباشد هرگز از راهنمایی های دیگران هم نمیتونه بهره کافی ببره زیرا چیزی سردرنمیاره که بتونه نسبت به کمک و راهنمایی های دیگران واکنش صحیح نشان بدهد و مشکل دستگاه مورد تعمیر را حل نماید
و حتی نمیتواند مشکل دستگاه را تشریح نماید که دیگران بتوانند کمک نمایند

پرحرفی کردم لطفا ناراحت نشوید در آخر بعنوان یک دوست سعی کنید در حرفه ای فعالیت کنید و سفارش قبول کنید که خودتون قادر به پاسخگویی به مشتری به نحو احسن میباشید خودتون با تکیه به خودتون سفارش قبول کنید
نه با تکیه به انجمن های تعمیراتی !!
کاملاموافقم.عزیزدلم من واقعا اهل ادعانیستم،6ساله که مستمر امپ تعمیرمیکنم،خیلی هم از نت ویوتوب یادگرفتم چون استاد من تجربی بوده ومنم پیشش یادگرفتم،اصولا شهرما که اموزشگاه نداشت ونداره،فکرمیکنم 18سال کار بتونه بهم این امتیازروبده که کارتعمیرروانجام بدم،خب؟اما همیشه که همجاشهربزرگ وامکانات نیست،هرگزنمیشه یکسان کرد تمام تعمیرکاران رو،بعضیها تجربی وبعضیهاهم اکادمیک،حالا اینکه الان اینترنت بستری شده که اساتیدبتونن راهنمایی کنن که عالی شده،والا بخدا ناراحت نیستم ازحرفتون فقط جوابش اینه که اولا نکات ظریفی هست که هنوز یک پیرمرد بعدازگذرسالها بهش پی نبرده وبراش درطی کارپیش میاد ودیگراینکه الکترونیک گاهی ادموکلافه میکنه وصبروتحمل ادم ازدست میره واونموقع راهنمایی دیگران مفیده،خودم سالهاست ازدیتاشیت ومترجم یوتوب وسایتها خودم رو اگاه ترمیکنم،ادعایی هم ندارم،الحمدلله تاحالاهم واقعابیشترین تعمیرروداشتم نسبت به همکاران واطرافیانم،ولی مهم اون تجربه ونکات ریزیه که پیش میاد وگاهی همون تجربه موجب میشه کار پیش بره،درمجموع ختم کلامم اینه استادگرامی علم شما وهنرشما بربنده پوشیده نیست،صبروتحمل شما موجب تسلی بازماندگان میباشد😊

بالا