بادرود خدمت اساتید منبع تغذیه ای دارم که خروجی آن ۵ولت و۱۵ ولت و۲۰ ولت میباشد دوستان راهنمایی بفرمایند چطوری خروجی ۱۵ ولت آن رابه ۱۲ولت کاهش بدم تا برای ماین برد دستگاه دیجیتال تکنوتل که با ولتاژ۵ ولت و۱۲ ولت کار میکند استفاده شود
با سپاس از لطف شما جناب parsaگرامی طرز قرار دادن این رگلاتور 7812در خروجی این ولت چگونه است واین ولتاژ ۱۵ ولت رو باید به کدوم پایه بدم واز کدوم خروجی بگیرم و پایه گراند کدوم هست به دیتا شیت باید مراجعه کنم خارن صافی که فرمودید بعد رگلاتور قرار بدم یانه و پایه مثبت خازن به کدوم پایه رگلاتور وصل میشود و فرض بر این اگه آمپر خروجی خط ۱۲ ولت بیشتر از ۱امپر باشد آنوقت ازچه رگلاتور ی باید استفاده کرد وشرمنده میشم اگه توضیح کوتاهی درمورد آمپر گیری از این خروجیها بفرمایید سپاس بیکران از شما
با تشکر از شما دوست عزیز جناب heical بابت راهنمایی آیا این رگلاتور 7812به هیت سینگ هم نیاز داره و طرز گرفتن آمپر رو لطفا یه توضیح مختصری بفرمایید که البته با اهمتر دیجیتال آشنایی دارم ولی پراپها رو بصورت سری روی خط ۱۲ ولت خروجی که قرار میدهم وپراب قرمز روروی رنج ۱۰آمپر که میزارم ولتاژ درحد چند صدم رانشان میدهد والبته دستگاه دیجیتال روشن وزیر بار است از همراهی شما صمیمانه سپاسگزارم
با سپاس از لطف شما جناب parsaگرامی طرز قرار دادن این رگلاتور 7812در خروجی این ولت چگونه است واین ولتاژ ۱۵ ولت رو باید به کدوم پایه بدم واز کدوم خروجی بگیرم و پایه گراند کدوم هست به دیتا شیت باید مراجعه کنم خارن صافی که فرمودید بعد رگلاتور قرار بدم یانه و پایه مثبت خازن به کدوم پایه رگلاتور وصل میشود و فرض بر این اگه آمپر خروجی خط ۱۲ ولت بیشتر از ۱امپر باشد آنوقت ازچه رگلاتور ی باید استفاده کرد وشرمنده میشم اگه توضیح کوتاهی درمورد آمپر گیری از این خروجیها بفرمایید سپاس بیکران از شما
با سلام دوست عزیز نگران آمپر کشیدن 7812 نباشید اگه داغ کرد هیت سینک میبندین یا به بدنه پیچش میکنینبا سپاس از لطف شما جناب parsaگرامی طرز قرار دادن این رگلاتور 7812در خروجی این ولت چگونه است واین ولتاژ ۱۵ ولت رو باید به کدوم پایه بدم واز کدوم خروجی بگیرم و پایه گراند کدوم هست به دیتا شیت باید مراجعه کنم خارن صافی که فرمودید بعد رگلاتور قرار بدم یانه و پایه مثبت خازن به کدوم پایه رگلاتور وصل میشود و فرض بر این اگه آمپر خروجی خط ۱۲ ولت بیشتر از ۱امپر باشد آنوقت ازچه رگلاتور ی باید استفاده کرد وشرمنده میشم اگه توضیح کوتاهی درمورد آمپر گیری از این خروجیها بفرمایید سپاس بیکران از شما
زنده باشی دوست عزیز شما اول اتصالاتتو همیشه محکم کن بعد چک کن ببین اگه درسته بعد به برق وصل کنبادرود خدمت استاد مهرداد کاکو شیرازی گلم متاسفانه درحال آمپر گیری از خط ۱۲ ولت مین برد دیجیتال تکنوتل بودم تا بفهمم چند آمپر مصرفی داره و براش همون اندازه رگلاتور ۷۸۱۲بگیرم که البته باتغذیه ای که ۱۲ولت و۵ ولت داشت ولی داخل دستگاه دیجیتال جا نمیشد داشتم راه اندازی میکردم که به دلیل خطای چشمی سوزنی که واصه ۵ ولت مین برد بود رو داخل پین ۱۲ولت سوکت خروجی تغذیه نمودم وماین برد دستگاه دیجیتال رو که عین بلبل کار میکرد و راه اندازیش کرده بودم رو به فنا فرستاد ویه لحظه دود از سی پی یو بلند شد ولتاژ رو قطع کردم ولی خیلی دیر شده بود یک لحظه اشتباه دید یک برد سالم رو به فنا فرستاد اینم به خشکی شانس از همگی شماها اساتید سایت بسیار خوب انجمن تعمیرکاران ایران که بنده حقیر رو راهنمایی کردید بسیار ممنون وسپاسگذارم