آی پی امداد
abtahi

راهنمایی خرید مولتی متر

mehdimti

کاربر
2020-10-19
19
14
سلام و درود خدمت دوستان و اساتید, خسته نباشید.
میخواستم یه مولتی متر تهیه کنم قیمت هم تا 2 تومن . مولتی متر برای خونه هست, یه مولتی متری که هم تست قطعات و کارایی مناسب داشته باشه.
چنتا مطلب توی انجمن بود خوندم, مولتی متر های که بیشتر معرفی کرده بودن اکثرا حرفه ای و قیمت بالا بودن مثل هیوکی یا فلوک و .... مطلب هم چون قدیمی بود .
اکثرا هم چون ویکتور 97 تازه وارد بازار شده بود این مولتی متر رو پیشنهاد داده بودن.
ممنون میشم راهنمایی کنید و مولتی متری که باهاش کار میکنید و راضی هستید یا پیشنهادی دارید معرفی کنید.

آخرین ویرایش:

yas!n

کاربر
2015-08-08
24
11
سلام
همه اینا که نوشتین با توجه به بودجه ای که اعلام کردین،مناسب هستین.
فقط به نظر من یه مدل تمام اتوماتیک اگه تهیه کنبن از خیلی جهات خیالتون راحت هست و همینطور کارکردن باهاش آسونتره.

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
299
2,675
اراک...
میخواستم یه مولتی متر تهیه کنم قیمت هم تا 2 تومن . مولتی متر برای خونه هست, یه مولتی متری که هم تست قطعات و کارایی مناسب داشته باشه.
چنتا مطلب توی انجمن بود خوندم, مولتی متر های که بیشتر معرفی کرده بودن اکثرا حرفه ای و قیمت بالا بودن مثل هیوکی یا فلوک و .... مطلب هم چون قدیمی بود .
اکثرا هم چون ویکتور 97 تازه وارد بازار شده بود این مولتی متر رو پیشنهاد داده بودن.
ممنون میشم راهنمایی کنید و مولتی متری که باهاش کار میکنید و راضی هستید یا پیشنهادی دارید معرفی کنید.
Ut136c+ با توجه به بودجه شما عالیه...قیمت هم در حال حاضر زیر دو تومنه در ترب..مهمترین ویژگی این مولتی متر سرعت بالا و مدار حفاظتی خوبشه...دو تا باطری قلمی میخوره و کم مصرف..

پیوست‌ها

• 137 کیلوبایت بازدیدها: 4

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
94
110
ایران
www.armaniset.ir
به نظر من با این بودجه یه صا ایران که داخلش یا تایوانی هست یا یه برند ارزانتر ژاپنی بهتر ازین چینی هایی هست که خاموش بزاریش تو کمد خراب میشه شبیه خوراکی خارج از یخچال میمانن استفاده کنی یا نکنی خرابی داره اما با خرید صا ایران یه برند با اعتبار تر از چینی اما بنام تولیدایران رو میخرید، لوازم دیگش هم همین‌منواله و تایید کاربرانش هست،لینک اشخاص فروشندش هم راحت میتانی خارج ازین سایت پیدا کنی اما آخرین مدلهای تولیدیش روی پنج ملیونه، یکم اندازه گیریهاش تقسیم شدن خیلی اتو رنج بحساب نمیاد.
من خودم آپا تایوان رو که هم مولتیمترشو دارم هم ال سی آر متر شو که خیلی هم تو ایران کمیابه برعکس روسیه با اون همه دکتر ومهندس ،به هیوکی الکی اسم در کرده بدون امکانات بروز و عهد بوق سال ۲۰۰۰ ترجیح میدم خیلی امکانات و دقتش بیشتر از هیوکی هست،حکایت هیوکی حکایت هیلتی هست اولین برندی که مردم دیدن و جا افتاد دیگه فکر کردن خبریه، اکثریت دست به آچارهامون فکر میکنن هیلتی یعنی پیکور ، در صورتی که هیلتی برنده یا مثلا سامسونت رو مردم به چی میشناسن؟

آخرین ویرایش:

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,785
4,807

سلام من یک تعمیرکار هستم من اول مولتی مترکیوریتسو مدل 1009خرید کردم بعد از یک سال درست کار نمیکندیک مولتی متر هم کیوریتسو مدل این مدل kEW1021R

خرید کردم اما استفاده نکرد بود بعد از مدتی که خواستم استفاده کنم فهمیدم که در برق dcمنفی و مثب را نشان نمی دهد حتی شرکت نتوانست مشکل را حل کند مولتی متر که من استفاده میکنم و خیلی خوب است وساعت بالای دارد

مولتی متر دیجیتال یونیتی مدل UT136C plus​

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
582
715
کوهبنان کرمان
درود. اگر از من میشنوی برای زیر 2تومن همون ویکتور وی سی 97 بگیر. الان در دو مدل که فقط از نظر ظاهری یکم باهم فرق دارن موجوده. من خودم چندین ساله همینو دارم و همیشه خلاصه کارمو راه انداخته. درسته ابزار باکیفیت درهرکاری یه مزیته اما گرونن. ولی یه وسیله که خیلیم گرون نباشه حتی اگه خرابم بشه هم ضرر زیادی نکردی هم دلت کمتر میسوزه. البته این نظر و تجربه شخصیم بود.

بالا