با سلام :باسلام خدمت اساتید محترم:
در دستگاه حساسی که 12 عدد هواکش 3 فاز در سقف دارد نیاز به سنسور دارم به شکلی که به محض خاموش شدن یا خراب شدن هر یک از هواکشها که باعث ایستادن آن شود آلارمی را فعال نماید ممنون میشم مطمعنترین آلارم را معرفی فرمایید.
با سلام :
دوست عزيز توضيحات شما ناقص و خيلي مختصر ميباشد .
مواردي مانند ولتاژ تهويه ها و نوع جريان انها (اعم از ac . Dc ) و نحوه كنترل توضيح بيشتري بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام :با تشکر فراوان
استاد عزیز با عرض پوزش هواکشها تک فاز 220ولت acمیباشد که دور نسبتا" بالایی دارد
با سلام :با سلام وتشکر از توجه تان
استاد عزیز در مداری که زحمت کشیدید ترانس در کجا می با یست قرار گیرد سیم تهویه به کجا و چگونه می باست وصل شود (سری-موازی)
آیا برای این کار سنسور های آماده ای وجود ندارد چون تعداد تهویه ها 48 عدد می باشد واقعیتش من خودم تو فکر این بودم که یه آهن ربا روی پروانه و یه رله یا ترانزیستور روی بدنه ثابت هواکش نصب کنم که با کمک یه مدار که نمیدونم ساختارش چطوری باید باشه موقعی که پروانه ایستاد آلارم فعال بشه!
با سلام :با سلام وتشکر فراوان
استاد عزیز با عرض پوزش
اگر اشتباه نکنم می بایستی که ترانس فوق را برایم بسازند(منظورم اینه که به صورت آماده تو بازار نیست؟)
چون هواکش ها قدیمی هستند ممکنه آمپر مصرفی و بقیه مشخصات به علت فرسودگی تغیر کرده باشد آیا مشکلی پیش نمی آید ؟ضمنا" نمی خواهم تمام هواکش ها با هم قطع شود فقط اگر هواکشی ایستاد آلارم بزند
با تشکر فراوان
یک نمونه را می سازم اگر مشکلی پیش اومد با شما در میان میزارم چون همون طور که عرض کردم به تعداد 48 عدد نیاز دارم.
بازهم تشکر