آی پی امداد
abtahi

راهنمایی برای گرفتن منبع تغذیه متغیر تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر

MoAlia1

کاربر vip
vip
کاربر
2015-09-17
101
71
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی

میخوام منبع تغذیه جدید بگیرم چون اگثر لپ تاپ های جدید آمپر بالا هستن و منبع تغذیه من داژنگ 30 ولت 5 آمپر هست و خواستم ببینم در حال حاضر منبع تغذیه 30 ولت 20 آمپر چه برندی هست و از شما همکاران مشورت بگیرم برای خرید. ممنون میشم پیشنهاد بدین.

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
472
1,163
55
کبودراهنگ همدان
در انتخاب منبع تغذیه بسیار دقت کنید به نظر بنده بهترین و گرونترین منبع تغذیه بازار رو تهیه کنید چون به هیچ عنوان به باتری و مدار شارژ خودتون آسیب نمی زنید یه تجربه بگم از زمانی که آداپتورهای اورجینال از جعبه گوشی ها حذف شدن مصرف خرابی باتری ها به شدت بالا رفته پس اگر عمر باتری براتون مهمه حتما از برندهای بیسوس یا گرین و ... البته برای دریافت لیست قیمت عمده لوازم جانبی موبایل می تونید از سایت داتیس مارت دیدن کنید
با سلام
من یه بار یک منبع تغذیه 30 ولت 3 آمپر گرفتم ، آوردم مغازه دیدم ولتاژ دوبل نمیده
power2.jpg

و ترمینال وسط زرد رنگ دکوریه! ولی خوب، نسبت به قیمتش قانع کننده بود بعد چند سال که تجربه ها و مهارتها بیشتر شده یه منبع تغذیه دوبل با ولتاژ 1 الی 60 ولت و جریان 1 الی 10 آمپر واقعا ضروریه، اگه سرمایه دارین هزینه کنید .
البته این هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری و پس انداز است.
power.jpg

من یه مدل شبیه این دیدم که یه ولتاژ 5 ولت در سمت راست ، و یه 12 ولت در سمت چپ داشت که بصورت ثابت خیلی جاها کارآیی داره . و علاوه بر این هم دو تا خروجی دوبل با کنترل جریان و ولتاژ که احتمالا قیمت بالای 15 میلیون بشه
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Samooel1980

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی

میخوام منبع تغذیه جدید بگیرم چون اگثر لپ تاپ های جدید آمپر بالا هستن و منبع تغذیه من داژنگ 30 ولت 5 آمپر هست و خواستم ببینم در حال حاضر منبع تغذیه 30 ولت 20 آمپر چه برندی هست و از شما همکاران مشورت بگیرم برای خرید. ممنون میشم پیشنهاد بدین.
سلام تغذیه 20آمپری هم برای تعمیر کامپیوتر وحشتناک زیاده هم لپ تاپ همون که دارید عالی هست اگر بیشتربخوایدبایدمنبع تغذیه صنعتی تهیه کنید با ماژول کاهنده ولتاژ وجریان منبع تغذیه منغییر بسازید

Samooel1980

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
با سلام
مشاهده فایل‌پیوست 217623
و ترمینال وسط زرد رنگ دکوریه! ولی خوب، نسبت به قیمتش قانع کننده بود بعد چند سال که تجربه ها و مهارتها بیشتر شده یه منبع تغذیه دوبل با ولتاژ 1 الی 60 ولت و جریان 1 الی 10 آمپر واقعا ضروریه، اگه سرمایه دارین هزینه کنید .
مشاهده فایل‌پیوست 217622
من یه مدل شبیه این دیدم که یه ولتاژ 5 ولت در سمت راست ، و یه 12 ولت در سمت چپ داشت که بصورت ثابت خیلی جاها کارآیی داره . و علاوه بر این هم دو تا خروجی دوبل با کنترل جریان و ولتاژ که احتمالا قیمت بالای 15 میلیون بشه
موفق باشید
سلام این منبع تغذیه معروف به تعذیه تراکینگ هست و کارایی اون رو تو گوگل بخونیدعکس دوم

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: MoAlia1

HS13&86

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-03-31
885
1,753
استان گلستان
با سلام
مشاهده فایل‌پیوست 217623
مشاهده فایل‌پیوست 217622
موفق باشید
با سلام و درود،
اصولا هم نباید خروجی دوبل میداد، اون GND که گذاشتن در واقع وصل شده به بدنه و ارت ورودی.
در منبع تغذیه های قدیمی ( مثلا ۲۰ سال قبل ) خروجی منفی و GND با قطعه فلز به هم وصل میشدن ، که بعد ها بنا به دلایلی قطعه فلزی رو حذف کردن و بهتره خود کاربر GND و منفی رو به هم وصل کنه.
هدف از این کار هم کاهش نویز و شیلد کردن هست.
در این تصویر نمونه منبع تغذیه قدیمی رو میبینید که GND و منفی توسط قطعه فلزی به هم وصل شدن:
لینک تصویر

بالا