سلام دوستان خسته نباشید
من یک لپتاپ اچ پی مدل g7 255 دارم که هارد رو خودش 1 ترا hdd بود بعد من یک ssd adata falcon 256 گیگ خریدم که طبق گفته سازنده پورتش pci 3*4 هست چند تا سوال دارم
من یک لپتاپ اچ پی مدل g7 255 دارم که هارد رو خودش 1 ترا hdd بود بعد من یک ssd adata falcon 256 گیگ خریدم که طبق گفته سازنده پورتش pci 3*4 هست چند تا سوال دارم
- موقع چک کردن با نرم افزار تست سرعت کریستال ... دمای هارد بالای 90 درجه میره ، به غیر از اون هم چند باری موقع کار با اندروید استدیو این اتفاق افتاد این طبیعی هست ؟ بعد چند دقیقه اگر کاری انجام ندم دما حدود 40 تا 50 میرسه
- تست سرعت با این نرم افزار سرعت 500 مگابیت رو بمن نشون داد در صورتی که در سایت گفته شده 3000/1500 در صورتی که نه خواندن و نه نوشتن با این سرعت نیست هارد نو هست و از دیجی کالا خریدم روز اول که تست کردم سرعت حدود 1100 برای خواندن بود ولی نوشتن همون 500 بود یعنی باز هم کمتر از یک سوم سرعت اعلامی ، سوالی که برام هست اینکه ایا برای فعال سازی پورت در لپتاپ باید کاری انجام داد ؟ چون در نرم افزار مینویسه PCI Gen1*2
- هیت سینک رو میشه فعال و غیر فعال کرد یا یک قطعه فلزی هست
- استفاده از فن اضافی یا کول پد میتونه کمک کنه ؟ یا چیز مشابه به این
- تست سلامت هارد با نرم افزار با هارد سنتال ... 100 نشون میده و مقدار کارشو روز اول صفر بود ولی 130 گیگ جابجا کرده بود ظاهرا
پیوستها
-
23.9 کیلوبایت بازدیدها: 86
-
38.6 کیلوبایت بازدیدها: 78