آی پی امداد
abtahi

در خواست سیم بندی تایمر آبسال مدلa553

ir28

کاربر
2006-10-22
5
3
سلام تایمر لباسشوئی آبسال مدلa553بازکردم ولی متاسفانه یا اون که عکس گرفته بودم گویا اشتباه بستم الان موقع کارکردن کنتور میپره . میخواستم ببینم از دوستان کسی این مدل رو داره یه عکس از رنگ بندی سیم تایمر بفرستم ممنون میشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
104
89
مازندران،نور
سلام تایمر لباسشوئی آبسال مدلa553بازکردم ولی متاسفانه یا اون که عکس گرفته بودم گویا اشتباه بستم الان موقع کارکردن کنتور میپره . میخواستم ببینم از دوستان کسی این مدل رو داره یه عکس از رنگ بندی سیم تایمر بفرستم ممنون میشم
درود،روی سیم‌ها نگاه کنید معمولا کدش زده هست طبق کد ببندید

ir28

کاربر
2006-10-22
5
3
منم هم فکر نمی‌کردم حتی یکی از دوستان برق کار هم حرف شما رو میزد وقتی اومد دید خودش تعجب کرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
104
89
مازندران،نور
منم هم فکر نمی‌کردم حتی یکی از دوستان برق کار هم حرف شما رو میزد وقتی اومد دید خودش تعجب کرد
کارتون سخت شد،دیگه باید ببینی دوستان کسی تو مغازه داره که عکس بگیره براتون بفرسته،متاسفانه تو مغازه همه مدل هست غیراز آبسال

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ir28

ir28

کاربر
2006-10-22
5
3
امروز بلاخره این قدر سیم ها رو جا به جا کردم دیگه کنتور نپرید ولی یه مشکلی که هست اینه که دست به بدنه میزنم برق داره آیا طبیعی هست یا باید کار بکنم

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
390
418
کوهبنان کرمان
درود داشتن برق اونم در لباسشویی که با اب سروکار داره خطرناکه. هرچند میشه با جابجا کردن دوشاخه برق مشکلو موقتا رفع کرد اما باید چک کرد که برق از کجا وارد بدنه شده ایا از خود کلیده یا موتور. یا اگر برق ضعیفیه و القایی باشه که ممکنه با نصب سیم ارت رفعش کرد

• Like

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
104
89
مازندران،نور
امروز بلاخره این قدر سیم ها رو جا به جا کردم دیگه کنتور نپرید ولی یه مشکلی که هست اینه که دست به بدنه میزنم برق داره آیا طبیعی هست یا باید کار بکنم
احتمال زیاد با ارت رفع میشه،یا بقول مهندس دوشاخه رو برعکس کنید ببینید درست میشه، یا قسمت ورودی یه قطعه فیلتر برق ورودی شبیه خازن هست،سیم‌هارو از اون خارج کنید و مستقیم بزنید تست کنید،چون پیش اومده که این قطعه مشکل پیدا میکنه و ارت رو برق دار میکنه

• Like

ir28

کاربر
2006-10-22
5
3
احتمال زیاد با ارت رفع میشه،یا بقول مهندس دوشاخه رو برعکس کنید ببینید درست میشه، یا قسمت ورودی یه قطعه فیلتر برق ورودی شبیه خازن هست،سیم‌هارو از اون خارج کنید و مستقیم بزنید تست کنید،چون پیش اومده که این قطعه مشکل پیدا میکنه و ارت رو برق دار میکنه
ممنون از راهنمایی دوستان .وقتی به بدنه دست میزنم اینطوری میشه .الان یه سیم وصل کنم به بدنه بزنم به کابینت.عکسی هست ازش

بالا