آی پی امداد
abtahi

در خواست راهنمائی برای جایگزین آی سی آمپلی فایرTDA1557

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
518
1,326
خوزستان
shavourkala.com
درود به همه :

همکاران آیا واقعا آیسی آمپلی فایر TDA1557 قیمتش اینقدر گرون شده بعضی جاها حتی زن890 تومن دور از منطق هست ادم میخوابه بیدار میشه میره بازار حس میکنه بین فروشگاهیان (ماکسیمیلیانوس) شده اصحاب غار رو میگم اینقدر پولات ارزش ندارن براشون ...
بگذریم حالا یک پیشنهاد دارم آیا ماژولهای آمپلی فایر که صدای حدود 2 برابر اون آیسی هم دارن قیمتشون هم به صد تومن نمیرسه من جایگزین نکردم خواستم بگم دوستان آیا کسی هست تست کرده باشه چطوره جوابدهیشون ؟
یک تصویر از ماژول میدم ببینید
توان خروجی 35 وات واقعی
ولتاژ کاری 10 تا 30 ولت دی سی
امپدانس قابل اتصال بلندگو 4 و 6 و 8 اهمی
استفاده از آی سی TDA8932
آی سی اورجینال شرکت NXP
راندمان بیش از 90 درصدی
نرخ سیگنال به نویز 98 دسی بلی

پیوست‌ها

• 120.5 کیلوبایت بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
385
472
ایران
درود به همه :

همکاران آیا واقعا آیسی آمپلی فایر TDA1557 قیمتش اینقدر گرون شده بعضی جاها حتی زن890 تومن دور از منطق هست ادم میخوابه بیدار میشه میره بازار حس میکنه بین فروشگاهیان (ماکسیمیلیانوس) شده اصحاب غار رو میگم اینقدر پولات ارزش ندارن براشون ...
بگذریم حالا یک پیشنهاد دارم آیا ماژولهای آمپلی فایر که صدای حدود 2 برابر اون آیسی هم دارن قیمتشون هم به صد تومن نمیرسه من جایگزین نکردم خواستم بگم دوستان آیا کسی هست تست کرده باشه چطوره جوابدهیشون ؟
توان خروجی 35 وات واقعی
استفاده از آی سی TDA8932
آی سی اورجینال شرکت NXP
راندمان بیش از 90 درصدی
سلام.

ماژول آمپلی فایر از نوع کلاس D و با توان 15 وات برای هر کانال هست و در صورتیکه ولتاژ 30 تا 36 ولت اعمال شود روی بلندگو 4 اهمی توانی معادل 30 وات در حالت بریج خروجی میدهد.

در صورتیکه برای پخش خودرو تغذیه شما 12 ولت است و حداکثر توان خروجی در حالت بریج حدود 10 وات خواهد بود.توان خروجی مناسبی نخواهد داشت.

TDA1557 از نوع کلاس کاری B با 4 خروجی 11 وات یا 2 خروجی 22 وات با تغذیه 14 ولت بر روی بار اهمی 4 اهم ، یعنی مجموعا 44 وات.

توضیحات دیتا شیت :

TDA8932 یک تقویت کننده کلاس D با راندمان بالا با اتلاف توان کم است. توان خروجی معمولی 2 × 15 وات در کاربرد نیمه پل استریو (RL = 4 Ω) یا 1 × 30 وات معمولی در کاربرد تمام پل (RL = 8 Ω) است. به دلیل اتلاف برق کم دستگاه می تواند بدون هیچ گونه حرارت خارجی استفاده شود.

ولتاژ کاری از 10 ولت تا 36 ولت نامتقارن یا ± 5 ولت تا 18 ولت متقارن بار متصل مونو پل (تمام پل) یا کاربرد استریو تک سر (نیم پل) کاربرد بدون هیت سینک

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
518
1,326
خوزستان
shavourkala.com
سلام.

ماژول آمپلی فایر از نوع کلاس D و با توان 15 وات برای هر کانال هست و در صورتیکه ولتاژ 30 تا 36 ولت اعمال شود روی بلندگو 4 اهمی توانی معادل 30 وات در حالت بریج خروجی میدهد.

در صورتیکه برای پخش خودرو تغذیه شما 12 ولت است و حداکثر توان خروجی در حالت بریج حدود 10 وات خواهد بود.توان خروجی مناسبی نخواهد داشت.

TDA1557 از نوع کلاس کاری B با 4 خروجی 11 وات یا 2 خروجی 22 وات با تغذیه 14 ولت بر روی بار اهمی 4 اهم ، یعنی مجموعا 44 وات.

توضیحات دیتا شیت :

TDA8932 یک تقویت کننده کلاس D با راندمان بالا با اتلاف توان کم است. توان خروجی معمولی 2 × 15 وات در کاربرد نیمه پل استریو (RL = 4 Ω) یا 1 × 30 وات معمولی در کاربرد تمام پل (RL = 8 Ω) است. به دلیل اتلاف برق کم دستگاه می تواند بدون هیچ گونه حرارت خارجی استفاده شود.

ولتاژ کاری از 10 ولت تا 36 ولت نامتقارن یا ± 5 ولت تا 18 ولت متقارن بار متصل مونو پل (تمام پل) یا کاربرد استریو تک سر (نیم پل) کاربرد بدون هیت سینک
درود بر شما مهندس ممنون از توضیحات شما اما شرکت اون ماژل در توضیحاتش نوشته تغذیه اون ماژول میتونه از 10 تا 30 ولت دیسی باشه میبینم مقایرت توضیح هست همینطور که تصویر ماژل رو ملاحظه میکنید دارای یک خروجی هست و من از این بورد میخوام در سیستم صوتی های همراه که در مراسمات خانمها بیشتر بکار میبرد استفاده کتم اون آی سی اگر البته اشتباه نکنم یادم بود 22 وات خروجیشه با تغذیه 12 ولت حالا این ماژل زدن 35 وات خروجی داره حالا میگیم چون تغذیه من برای اون ماژل 12 ولت هست لذا حد اکثر خروجی آمپدانس 20 ولت میتونه باشه.

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
385
472
ایران
درود بر شما مهندس ممنون از توضیحات شما اما شرکت اون ماژل در توضیحاتش نوشته تغذیه اون ماژول میتونه از 10 تا 30 ولت دیسی باشه میبینم مقایرت توضیح هست همینطور که تصویر ماژل رو ملاحظه میکنید دارای یک خروجی هست و من از این بورد میخوام در سیستم صوتی های همراه که در مراسمات خانمها بیشتر بکار میبرد استفاده کتم اون آی سی اگر البته اشتباه نکنم یادم بود 22 وات خروجیشه با تغذیه 12 ولت حالا این ماژل زدن 35 وات خروجی داره حالا میگیم چون تغذیه من برای اون ماژل 12 ولت هست لذا حد اکثر خروجی آمپدانس 20 ولت میتونه باشه.
درود.

دوست عزیز برای حداکثر توان برابر برگه اطلاعات ( دیتاشیت ) محصول بایستی ولتاژ تغذیه یا دوبل 18 ولت ( براساس طراحی ) یا 36 ولت به آیسی اعمال شود.

وقتی شما یک سوم ولتاژ را به ماژول میدهید ( 12 ولت ) نباید انتظار توان حداکثری را داشته باشید . طبق اطلاعات داده آیسی بر روی 12 ولت حداکثر در

حالت بریج 12 وات میتوانید توان بگیرید.

برای جایگزین نمودن بهتر است از ماژول آمپلی فایر TPA3118 مونو کلاس D با توان 60 وات استفاده کنید تا در 12 ولت توان بیشتر از 20 وات داشته باشید.

tpa3118-مونو-کلاس-d-با-توان-60-وات.jpg

آخرین ویرایش:

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
518
1,326
خوزستان
shavourkala.com
درودی دوباره :

حالا از این ماژول به علت قادر نبودن تامین ولتاژشش ازش بگذریم ...
این آیسی اوریجینال یعنی TDA1557 مشابه داره که بگیرم ممکنه از قیمت اون یکی ارزون در بیاد ؟
متاسفانه اطلاعی از این رنج آیسی ها ندارم دوستان با تجربه محبت بفرماینده استفاده کنیم.

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,235
11,753
درودی دوباره :

حالا از این ماژول به علت قادر نبودن تامین ولتاژشش ازش بگذریم ...
این آیسی اوریجینال یعنی TDA1557 مشابه داره که بگیرم ممکنه از قیمت اون یکی ارزون در بیاد ؟
متاسفانه اطلاعی از این رنج آیسی ها ندارم دوستان با تجربه محبت بفرماینده استفاده کنیم.
سلام
مشابهی که جوابگو باشه نداره. چند نمونه قبلا امتحان کردم صدا خیلی ضعیف بود. شماره هاشون یادم نیست
میتونید از ماژول هایی مثل tda7377 بریج استفاده کنید

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
385
472
ایران
درود.

با قیمت های فضایی و نجومی ( حدود 550 هزار تومان ) آیسی TDA1557 که اکثرا هم فیک یا جنس مرغوبی نیستند عملا استفاده از آن ممکن نیست و جایگزینی آن با سایر ماژول ها را بهترین گزینه می باشد.

من خودم جایگزین TPA3118 قرار میدهم بمراتب بهتر بوده هم بلحاظ = قدرت - کیفیت - راندمان بالا و تلفات کم - قیمت .

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,877
26,089
درود به همه :

توان خروجی 35 وات واقعی
استفاده از آی سی TDA8932
آی سی اورجینال شرکت NXP
راندمان بیش از 90 درصدی
درود بر شما //مهندس از ایسی های سری tda85xxمیتونید استفاده کنید هم قیمت پایینی داره هم فراوانتر هستش مثلا tda8560من قبلا توی پخش ماشینهای پیکانی از این شماره استفاده میکردم خیلی خوب هم جواب میداد ..البته دقیقا یادم نیست یک یک تغییر جزیی انجام میدادم یا بدن تغییر میخورد ولی خیلی راحت بود ..دیتا شید 2تا ایسی را ببینید متوجه میشود

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
518
1,326
خوزستان
shavourkala.com
درود.

با قیمت های فضایی و نجومی ( حدود 550 هزار تومان ) آیسی TDA1557 که اکثرا هم فیک یا جنس مرغوبی نیستند عملا استفاده از آن ممکن نیست و جایگزینی آن با سایر ماژول ها را بهترین گزینه می باشد.

من خودم جایگزین TPA3118 قرار میدهم بمراتب بهتر بوده هم بلحاظ = قدرت - کیفیت - راندمان بالا و تلفات کم - قیمت .

دروی دوباره :

مورد برسی شد اوکی تشکر از شما
معرفی

ماژول صوتی مونو TPA3118 یک آمپلی فایر دیجیتال تک کاناله مونو با توان خروجی 60 وات بر پایه چیپ TP3118 شرکت TI می باشد. خروجی صدای این ماژول از کیفیت خیلی خوبی برخوردار است و می توان اسپیکرهایی با امپدانس 4 تا 8 اهم (بهترین کیفیت با 8 اهم) به آن متصل نمود. در ساخت این ماژول از قطعات با کیفیت عالی استفاده شده است.
ولتاژ ورودی این ماژول شامل رنج 8 تا 24 ولت می باشد که باعث استفاده آسان تر این ماژول در کاربردهای مختلف خواهد شد (برای داشتن کیفیت توان و صدای مطلوب تر، ولتاژ ورودی توصیه شده بین 10 تا 24 ولت می باشد). از این کیت به عنوان یک تقویت کننده صوتی با کیفیت بسیار بالا می توان بهره برد. اگر از برق باتری اتومبیل برای منبع تغذیه استفاده می شود حتما باید فاقد نویز باشد و در صورت نیاز از ماژول کاهنده ولتاژ DC استفاده شود.
چیپ TPA3118 دارای ویژگی های محافظتی short-circuit ,over-voltage, under-voltage و overheating می باشد.
توصیه می شود در توان های بالاتر از هیت سینک استفاده کنید.

نکات ایمنی
*توجه داشته باشید که در ابتدا سیم کشی تغذیه را انجام داده و سپس از طریق منبع تغذیه، جریان برق را برقرار کنید.
*در صورت اتصال با سیم حاوی جریان برق و قطع و وصل ناگهانی ولتاژ، به علت جریان هجومی خازن، تراشه اصلی صدمه دیده و می سوزد.
*سوختن ماژول در این حالت مشمول گارانتی تعویض نمی باشد.
مشخصات

ماژول آمپلی فایر 60 وات با چیپ TPA3118 مونو تک کاناله
ولتاژ ورودی : ولتاژ مستقیم DC در بازه 8 تا 24 ولت
حداکثر توان خروجی صدا: 60 وات
امپدانس خروجی اسپیکر: 4 تا 8 اهم
اندازه و ابعاد برد الکترونیکی: 45 در 35 میلی متر
خروجی صدا: دیجیتال، تک کانال Mono
وزن : 12 گرم
دارای بخش Mute جهت اتصال کوتاه و انتقال به حالت Mute

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
518
1,326
خوزستان
shavourkala.com
درود بر شما //مهندس از ایسی های سری tda85xxمیتونید استفاده کنید هم قیمت پایینی داره هم فراوانتر هستش مثلا tda8560من قبلا توی پخش ماشینهای پیکانی از این شماره استفاده میکردم خیلی خوب هم جواب میداد ..البته دقیقا یادم نیست یک یک تغییر جزیی انجام میدادم یا بدن تغییر میخورد ولی خیلی راحت بود ..دیتا شید 2تا ایسی را ببینید متوجه میشود
درود بر شما این هم پیشنهاد بسیار مفیدی بود مقایسه که کردم بنظر من الیته یکی هست دیتاشون ولی متاسفانه موجودی نسیت در سرچ ساده ای که داشتم

پیوست‌ها

بالا