سلام کلید های آسانسور پایونیر 7150 ترجیحا به همراه برد مورد نیازه
M mohammadhadi مدیر تالار مدیر تالار 1387٫1٫12 3,396 12,227 1401٫6٫6 #1 سلام کلید های آسانسور پایونیر 7150 ترجیحا به همراه برد مورد نیازه
M Mohsenbehrad کاربر vip vip کاربر 1398٫8٫11 885 1,091 خوزستان 1401٫6٫6 #2 سلام مهندس اگه این پلاتینها منظورشماست معمولا من از بردهای پایونرهای قدیمی که موقعه فلش خورکردن حذف می کنم استفاده می کنم احتمال زیاد داشته باشم
سلام مهندس اگه این پلاتینها منظورشماست معمولا من از بردهای پایونرهای قدیمی که موقعه فلش خورکردن حذف می کنم استفاده می کنم احتمال زیاد داشته باشم
M mohammadhadi مدیر تالار مدیر تالار 1387٫1٫12 3,396 12,227 1401٫6٫6 #3 Mohsenbehrad گفت: سلام مهندس اگه این پلاتینها منظورشماست معمولا من از بردهای پایونرهای قدیمی که موقعه فلش خورکردن حذف می کنم استفاده می کنم احتمال زیاد داشته باشم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام راهنمایی خیلی خوبی بود .اینقدر ذهنم مشغول بود که اصلا به فکرم نرسید توی اوراقی های پایونیر را بگردم. الان گشتم پیدا کردم
Mohsenbehrad گفت: سلام مهندس اگه این پلاتینها منظورشماست معمولا من از بردهای پایونرهای قدیمی که موقعه فلش خورکردن حذف می کنم استفاده می کنم احتمال زیاد داشته باشم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام راهنمایی خیلی خوبی بود .اینقدر ذهنم مشغول بود که اصلا به فکرم نرسید توی اوراقی های پایونیر را بگردم. الان گشتم پیدا کردم
M morteza khod VIP+ افتخاری کاربر 1396٫5٫10 2,589 4,881 1401٫6٫6 #4 سلام مهندس بنده هم از اوراقیها استفاده میکنم مهم نیست پایونیر باشه توی پخشهای دیگه هم هست مخصوصا قسمت آسانسور ، فقط جهت فرق داره . با تشکر.
سلام مهندس بنده هم از اوراقیها استفاده میکنم مهم نیست پایونیر باشه توی پخشهای دیگه هم هست مخصوصا قسمت آسانسور ، فقط جهت فرق داره . با تشکر.