درود
ببخشید آقا ناراحت شدید ؟ مسلما طراح برد هم از کار شما ناراحت شده . اگر قصد داشت این منبع را فری ولتاژ بسازه از ابتدا یک خازن 450 ولتی در این قسمت تعبیه میکرد.
محاسبات دور بر ولت اولیه ترانس چاپر برای ولتاژ 150-160 DC طراحی شده . و با دو برابر کردن این ولتاژ ، مدار مجبوره که دیوتی سایکل رو تا حد ممکن کم کنه که همین امر موجب میشه که حالت سویچینگ از پیوسته به ناپیوسته تغییر کنه و مدار از پایداری خارج بشه . تازه مقادیر خیلی از مقاومتها باید دچار تغییر بشه .
شما محبت کن و شماتیک مدار رو به همراه اسکرین شات از شکل موج ترانس رو در حالت بدون بار آپلود کنید تا ببینیم چه میشه کرد.
یکجا فرمودید فیوز میسوزه . جایی دیگه فرمودید فیوز سالمه ......
سلام.
ناراحت نشدم ،بعضی از پستا رو میخونم گاهی می بینیم یکی اومده جای اینکه کمکی کنه یکیو مسخره کرده یا همین جوری یه چیزی گفته و رفته ،راستش اون حسو در مورد شما پیدا کردم.
من از شما معذرت میخوام....
متاسفانه فیوزینگ رو رو دقت نکردم بخاطر همین مطلبی که در متن بالا عرض کردم.
در ورودی از سه مقاومت 27 کیلو سری استفاده شده که من اونا رو با 62 کیلو جا ب جا کردم بر حسب تجربه چند تا از مقاومت های اطراف فت سویچینگ رو هم افزایش دادم.
وقتی تغذیه بدون فرمتر و فیوزینگ به برق وصله تغذیه خروجی داره و وقتی کامل دستگاه رو جمع میکنی دستگاه روشن هم میشه توسط سیستم هم میشناسی ولی
گاهی اوقات فقط در زمانی که دستور پرینت ارسال میشه
فیوز اصلی می پره (فیوز مینیاتوری مربوط به اتاقی که دستگاه وصل هست نه فیوز روی برد تغذیه).
به بحث ترانس و تعداد دور اولیه فکر نکرده بودم نکته بسیار مهمی بود که شمار اشاره کردید.
تهیه ترانس هم مشکل جداس واسه خودش ،پس باید بیخیال شد؟
در ضمن امروز برای همین دستگاه یه تعذیه 220 خریداری شده صاحبش میکه با نصب اونم باز فیوز اصلی می پره ممکنه فیوزینگ هم 110 ولت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
الان این نکته برام قوت گرفت که ممکنه کار تبدیل من درست بوده باشه و به دلیل اینکه فیوزینگ هم 110 ولت هست فیوز می پره،چون طبق توضیحاتی که دادم بعد پرینت فویز می پره...