آی پی امداد
abtahi

درخواست: درخواست عکس مدار چراغ اضطراری dp714B

armin-a

کاربر vip
کاربر
2011-12-06
274
231
سلام مهندسان و همه عزیزان سایت
بهارتان سبز????????????
درخواست مدار چراغ اضطراری شارژی رو دارم
مدل این چراغ شارژی
dp714B
هست و دارای سه باتری خشک هست.
سه تا مقاومت سوخته که مقادیرش مشخص نیست.
اگه کسی برد این مدل رو داره برام در این صفحه عکس بزاره
ممنون میشم و یا دوستان با تجربه راهنمایی کنن مقدایر این مقاومتهارو پیدا کنم.
فعلا از شکستن مقاومت و اهم گیری نمیخوام استفاده کنم و اگه ممکن هست تصویر این برد رو بزارید بسیار ممنونتون میشم
Screenshot_۲۰۲۲-۰۳-۲۳-۱۲-۵۷-۱۷-1.png

Screenshot_۲۰۲۲-۰۳-۲۳-۱۳-۰۶-۳۹-1.png
سپاسگزار از توجه شما دوستان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mast59235

mast59235

کاربر
2023-06-28
1
0
تهران
سلام مهندسان و همه عزیزان سایت
بهارتان سبز????????????
درخواست مدار چراغ اضطراری شارژی رو دارم
مدل این چراغ شارژی
dp714B
هست و دارای سه باتری خشک هست.
سه تا مقاومت سوخته که مقادیرش مشخص نیست.
اگه کسی برد این مدل رو داره برام در این صفحه عکس بزاره
ممنون میشم و یا دوستان با تجربه راهنمایی کنن مقدایر این مقاومتهارو پیدا کنم.
فعلا از شکستن مقاومت و اهم گیری نمیخوام استفاده کنم و اگه ممکن هست تصویر این برد رو بزارید بسیار ممنونتون میشم
مشاهده فایل‌پیوست 184011

مشاهده فایل‌پیوست 184012
سپاسگزار از توجه شما دوستان

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
438
938
درود. بهتره برد خودش رو (بجز جک ورودی برقش) بیخیال بشین و از قطعات جایگزین با کیفیت که شامل مدار داخلی شارژر موبایل (کاهنده 220 متناوب به 5 ولت مستقیم یک آمپر) به همراه ماژول شارژر-محافظ باتری لیتیومی و باتری لیتیومی کتابی (مثل باتری موبایل) یا 18650 استفاده کنید. در این دو ویدئو یوتیوبی نحوه انجامش هست. 1 و 2

electronium

VIP+ افتخاری
کاربر
2020-07-30
1,231
3,291
32
درود. بهتره برد خودش رو (بجز جک ورودی برقش) بیخیال بشین و از قطعات جایگزین با کیفیت که شامل مدار داخلی شارژر موبایل (کاهنده 220 متناوب به 5 ولت مستقیم یک آمپر) به همراه ماژول شارژر-محافظ باتری لیتیومی و باتری لیتیومی کتابی (مثل باتری موبایل) یا 18650 استفاده کنید. در این دو ویدئو یوتیوبی نحوه انجامش هست. 1 و 2
اصلاً برای تعمیرکار توجیه اقتصادی نداره که تعمیرکار این همه بخواد روی این وسیله کار کنه آخرش مشتری بی نمک چ و س تومن بزاره رو میزش...اگه برای خودتونه میشه گفت کار خوبیه

آخرین ویرایش:

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
438
938
اصلاً برای مشتربی توجیه اقتصادی نداره که تعمیرکار این همه بخواد روی این وسیله کار کنه آخرش مشتری بی نمک چ و س تومن بزاره رو میزش...اگه برای خودتونه میشه گفت کار خوبیه
شرکت های چینی برای پایین اومدن هزینه ها این برد بی کیفیت و باتری های سرب-اسید رو روی این چراغ ها میگذارن که زود خراب میشن. اتفاقا این باتریهای سرب-اسید خشک بی کیفیت و بی دوام خیلی هم در بازار گران هستن و حدود 1000 میلی آمپر ساعت آنها دانه ای 50 تومن فروخته می شود و چون به سه چهار تا هم نیاز هست مبلغ مجموعشان با هزینه ای که برای تعویض کامل قطعات انجام می شود کمتر یا نهایتا برابر است در حالی که چندین برابر کاراتر و با دوام تر خواهد شد. در ضمن برای تعویض باتری لیتیومی و آداپتور کاهنده برق شهر نیاز نیست از نو آنها استفاده کرد. برد داخل آداپتور 5 ولتی موبایل های قدیمی نوکیا و سامسونگ که از دور خارج شدن مخصوصا اگر بدنه آنها دچار صدمه شده باشه، بهترین گزینه هستن.

آخرین ویرایش:

electronium

VIP+ افتخاری
کاربر
2020-07-30
1,231
3,291
32
شرکت های چینی برای پایین اومدن هزینه ها این برد بی کیفیت و باتری های سرب-اسید رو روی این چراغ ها میگذارن که زود خراب میشن. اتفاقا این باتریهای سرب-اسید خشک بی کیفیت و بی دوام خیلی هم در بازار گران هستن و حدود 1000 میلی آمپر ساعت آنها دانه ای 50 تومن فروخته می شود و چون به سه چهار تا هم نیاز هست مبلغ مجموعشان با هزینه ای که برای تعویض کامل قطعات انجام می شود کمتر یا نهایتا برابر است در حالی که چندین برابر کاراتر و با دوام تر خواهد شد. در ضمن برای تعویض باتری لیتیومی و آداپتور کاهنده برق شهر نیاز نیست از نو آنها استفاده کرد. برد داخل آداپتور 5 ولتی موبایل های قدیمی نوکیا و سامسونگ که از دور خارج شدن مخصوصا اگر بدنه آنها دچار صدمه شده باشه، بهترین گزینه هستن.
به نظر بنده چندین ساله این سری چراغ ها اصولی تعمیر میکنم و به ارزشش پی بردم اینه که ارزش کار نهایی چندین برابر دستگاه نو میشه ولی ....در ازاش دستمزد ناچیزی بهت میدن و این اصلاً خوب نیست بخاطر همین ميگم برای خونه تونه یا خودتونه حالشو ببرین به مشتری حال ندین اگر هم بدین دستمزد حاصله رو بهتون نمیده

بالا