آی پی امداد
abtahi

درخواست شماره دقیق و کار قطعه سوخته

hamid346

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2016-02-18
898
1,046
سلام همکاران عزیز.من یک دستگاه گیرنده دیجیتال برای تعمیر دارم که روشن نمیشد.بازش کردم یک ایسی که تو عکس زیر با دایره قرمز مشخص کردم از وسط تقریبا سوخته بود و پریده بود یک قسمتش.روی ایسی زوم کردم شماره به عکس زیر تونستم ببینم ازش.از همکاران درخواست داشتم که به بنده بگن شماره دقیق این ایسی چنده تا تهیه کنمش.ممنون میشم

پیوست‌ها

• 147.3 کیلوبایت بازدیدها: 41
  • 3 مگابایت بازدیدها: 43

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,313
1,535
ایسیش فکر نکنم گیر بیاد یه پاور مجزا بگیر اون قسمته پاور از مین جدا کنید یه پنج ولت بدید به مثبت دیود پل یه اتصال بدنه و تمام

meahdi

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-31
1,110
12,470
ایران
سلام همکاران عزیز.من یک دستگاه گیرنده دیجیتال برای تعمیر دارم که روشن نمیشد.بازش کردم یک ایسی که تو عکس زیر با دایره قرمز مشخص کردم از وسط تقریبا سوخته بود و پریده بود یک قسمتش.روی ایسی زوم کردم شماره به عکس زیر تونستم ببینم ازش.از همکاران درخواست داشتم که به بنده بگن شماره دقیق این ایسی چنده تا تهیه کنمش.ممنون میشم
dk1203
خط دوم نوشته شده

hamid346

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2016-02-18
898
1,046
ایسیش فکر نکنم گیر بیاد یه پاور مجزا بگیر اون قسمته پاور از مین جدا کنید یه پنج ولت بدید به مثبت دیود پل یه اتصال بدنه و تمام
سلام همکار عزیز.آره ایسی به صورت همین SMD خودش هرجا زنگ زدم نداشتن ولی همین ایسی با همین شماره DIP داشتن.میشه به جاش ایسی DIP بگیرم بذارم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,313
1,535
سلام همکار عزیز.آره ایسی به صورت همین SMD خودش هرجا زنگ زدم نداشتن ولی همین ایسی با همین شماره DIP داشتن.میشه به جاش ایسی DIP بگیرم بذارم؟
اگر دیتاشیتش با ایسیت بخوره اره

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,065
1,864
سلام
یه نکته‌ای برام سوال شده. اگر دیتاشیت آیسی DK1203 رو درست جستجو کرده باشم؛ ظاهرا تفاوت‌هایی بین این آیسی و تصویری که جناب @hamid346 گذاشتن وجود داره.
هرچند کیفیت تصویر ارایه شده مطلوب نیست؛ اما به نظر میرسه:
۱- پایه‌های ۵ و ۶ در تصویر به هم متصل هستن که احتمالا OUT و یا Drain باشن.
اما پایه‌ ۵ آیسی DK1203 فیدبک هست و پایه ۶ اون NC
۲- تفاوت دوم که از این عکس کم کیفیت میشه درک کرد؛ پایه ۷ آیسی هست که جاش خالیه و پایه‌ای وجود نداره. اما در DK1203 این پایه وجود داره و مشترکا با پایه ۸ ، OUTPUT هستن.
۳- حتی اگر پین ۱ رو هم درست تشخیص نداده باشم (و پین ۱ خلاف جهت باشه) پین ۳ فاقد پایه‌ هست؛ که در آیسی DK1203 چنین نیست.

لذا در صورت صحت مطالب یاد شده؛ بهتره جناب @hamid346 تصاویر واضحی از آیسی و اتصالات اطراف اون ارایه بدن.

تصاویر و دیتاشیت جهت بررسی دقیقتر پیوست میشه.

تصویر نزدیک از قطعه‌ای که جناب @hamid346 ارسال کردن:

IMG_4582.jpg

تصویر استخراج شده از دیتاشیت DK1203:

Screenshot_20241114-021950_PDF Reader.jpg

پیوست‌ها

• 304 کیلوبایت بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:
بالا